E-postası kaybedilen Clash of Clans hesabı nasıl bulunur?

MustafaCem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Çok eski bir Clash hesabımı buldum. Ama sadece profiline sahibim. Hesap kesinlikle bana ait. Ama e postası yok. Nasıl alabilirim hesabı yardım eder misiniz?

Tamamdır teşekkür ederim.

Kodu buldum desteğe yazdım yetersiz bilgi hatası aldım.

Bu iki SS de aynı e-posta hesabından daha da zorlamayacağım olmuyorsa olmuyor demek ki yardımın için teşekkürler.

Altın bilet alıp botla değil de direk temsilciyle görüşmeniz gerekiyor ayrıca bu işler tamamen şans işi mesela ben de hesabımı kaybetmiştim 7. deneme de falan aldım her türlü deneyin dili değiştirip yazın mesela İngilizce illaki hesbaı verecektir.

hocam müsaitmisniz acaba

Son düzenleme:

Önceden giriş yaptığınız cihaz elinizde ise onunla deneyin yoksa altın bilet açıp destek temsilcisiyle görüşüp almayı deneyin.

Önceden giriş yaptığınız cihaz elinizde ise onunla deneyin yoksa altın bilet açıp destek temsilcisiyle görüşüp almayı deneyin.
Hocam elimde e-postası var fakat o e-posta başka hesaba yönlendiriyor 2024 Mart gibi açmışım eski hesaptan giriş yaptığım takdirde başka hesaba yönlendiriyor anlamadım bota yazdım bot temsilciye yönlendirdi bugün 48 saat süre verdi

Öyle bir durum sözkonusu olamaz demek ki o e-posta o hesaba bağlı değil yanlış hatırlıyorsunuz başka bir e-posta bağlı.

Hocam anlamadım yani inşallah temsilciler çözer altın bilet pahalı 120 TL bence

Hocam anlamadım yani inşallah temsilciler çözer altın bilet pahalı 120 TL bence.

Şöyle anlatayım sizin hesabınız bahsettiğiniz epostaya bağlı değil başka bir epostaya bağlı ayrıca destekten olumlu dönüş almazsanız başka dilden yazıp deneyebilirsiniz.

Tamam hocam destek peki temsilciye ne zaman bağlar bazı youtuberler lere da yazdım yorum inşallah donerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…