Arkadaşlar merhaba. Çok eski bir Clash hesabımı buldum. Ama sadece profiline sahibim. Hesap kesinlikle bana ait. Ama e postası yok. Nasıl alabilirim hesabı yardım eder misiniz?
Altın bilet alıp botla değil de direk temsilciyle görüşmeniz gerekiyor ayrıca bu işler tamamen şans işi mesela ben de hesabımı kaybetmiştim 7. deneme de falan aldım her türlü deneyin dili değiştirip yazın mesela İngilizce illaki hesbaı verecektir.
You need to buy a golden ticket and contact the representative directly, not through a bot. Moreover, these things are all a matter of luck. For example, I lost my account and I bought it on the 7th try. Try everything you can, change the language and write it in English, for example, the account will be given. Sir, are you available?
Hocam hesabımın e postası elimde var fakat hangisi bilmiyorum bütün postalara baktım yok hesap ın tüm bilgileri elimde kodu ismi bb falan fakat destek deki botda saçma sapan cevaplar veriyor kurtarma işlemi yapılamadı diyor yardımcı olurmusunuz .
Hocam hesabımın e postası elimde var fakat hangisi bilmiyorum bütün postalara baktım yok hesap ın tüm bilgileri elimde kodu ismi bb falan fakat destekdeki botda saçma sapan cevaplar veriyor kurtarma işlemi yapılamadı diyor yardımcı olur musunuz?
Hocam elimde e-postası var fakat o e-posta başka hesaba yönlendiriyor 2024 Mart gibi açmışım eski hesaptan giriş yaptığım takdirde başka hesaba yönlendiriyor anlamadım bota yazdım bot temsilciye yönlendirdi bugün 48 saat süre verdi
Hocam elimde e-postası var fakat o e-posta başka hesaba yönlendiriyor 2024 Mart gibi açmışım eski hesaptan giriş yaptığım takdirde başka hesaba yönlendiriyor anlamadım bota yazdım bot temsilciye yönlendirdi bugün 48 saat süre verdi.
Şöyle anlatayım sizin hesabınız bahsettiğiniz epostaya bağlı değil başka bir epostaya bağlı ayrıca destekten olumlu dönüş almazsanız başka dilden yazıp deneyebilirsiniz.