E-posta'sı silinen Discord hesabına giriş yapılamıyor

uelep

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz
Bellek: 16,0 GB DDR4 (2x8 GB)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1650
Sistem Türü: x64
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro
Depolama: SSD-238 GB
Depolama: SSD-465 GB
Bilgisayar: Monster Abra A7 V11.2
Meslek
Öğrenci
Discord hesabima giris yapmaya calisirken "Giris yapmak icin sifreni sifirla" diyor. Ama Discord hesabima bagli olan e-postayi cok onceden silmistim, o yuzden sifreyi sifirlayamiyorum. Bunu nasil cozebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-16_201741345.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 30
Discord hesabima giris yapmaya calisirken "giris yapmak icin sifreni sifirla" diyor. Ama Discord hesabima bagli olan e-postayi cok onceden silmistim, o yuzden sifreyi sifirlayamiyorum. Bunu nasıl cozebilirim?

Eski e postan başka bir e postaya bağlı mıydı?

Discord hesabima giris yapmaya calisirken "giris yapmak icin sifreni sifirla" diyor. Ama Discord hesabima bagli olan e-postayi cok onceden silmistim, o yuzden sifreyi sifirlayamiyorum. Bunu nasıl cozebilirim?

SMS.
Kurtarma e-posta
İki aşamalı doğrulama uygulaması.
Kurtarma kodları

Bunlardan 1 bile varsa hesabınızı geri alırsınız ama hiçbiri yoksa desteğe yazın.

Desteğe hesabın sizin olduğunu doğrulayacak kanıtlar hazırlayın daha doğrusu sizden isteyeceklerdir.

O zaman imkansız sadece şifreyi hatırlaman gerek başka şansın yok.
Sifreyi hatirliyorum ama giris yapmak istedigimde sifirlamami soyluyor.

Kurtarma kodlari var, nereye girmem gerektigini bulamadim ama. Discord hesabima bagli olan telefon numarasi da duruyor. Kurtarma e-postasi yok hatirladigim kadariyla.

Kullanıcı adını hatırlamıyor musun?

Kurtarma kodlari var, nereye girmem gerektigini bulamadim ama. Discord hesabima bagli olan telefon numarasi da duruyor. Kurtarma e-postasi yok hatirladigim kadariyla.

Telefon numarasıyla giriş yap o halde.

Kullanıcı adını hatırlamıyor musun?

Kullanici adimi da hatirliyorum.
Sifremi de hatirliyorum.
E-postami da hatirliyorum.
Telefon numarami da hatirliyorum.
Sorun, e-postami ve sifremi girdigimde benden sifremi sifirlamami istiyor, ancak e-postam artik mevcut olmadigi icin sifirlayamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon numarası ile hesabı geri alabilirsiniz.

Veya kurtarma kodu ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…