e-PTT Avm'de Cihetten Gönderildi Ne Anlama Gelir?

Bayİsca

Decapat
Daha fazla  
e-PTT Avm'den kasa aldım. Kargo takibe baktığımda altında "Cihetten gönderi çıkarıldı." yazıyor. Bu ne demek ?

Konu açmak için başka bir başlık bulamadım yanlış olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Kargonuz sabah saatlerinde “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:xxxxx” olarak göründükten sonra akşam saatlerinde “Cihetten Gönderi Çıkarıldı” olarak görünüyorsa; kargo teslimatı, mesai saatleri içerisinde yetiştirilemediği için bir sonraki mesai gününe kaldığını ifade eder. Mesai bitiminde kargonuz cihet yani kargo görevlisinde tutulmaz. Kargo dağıtımını yapan görevli, mesai bitiminde kargoları dağıtım merkezine geri götürür. Kargoyu dağıtım merkezine geri teslim ettiği zaman kargo durumu cihetten gönderi çıkarıldı olarak gözükecektir" Bunu buldum.

"Kargonuz sabah saatlerinde “Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:xxxxx” olarak göründükten sonra akşam saatlerinde “Cihetten Gönderi Çıkarıldı” olarak görünüyorsa; kargo teslimatı, mesai saatleri içerisinde yetiştirilemediği için bir sonraki mesai gününe kaldığını ifade eder. Mesai bitiminde kargonuz cihet yani kargo görevlisinde tutulmaz. Kargo dağıtımını yapan görevli, mesai bitiminde kargoları dağıtım merkezine geri götürür. Kargoyu dağıtım merkezine geri teslim ettiği zaman kargo durumu cihetten gönderi çıkarıldı olarak gözükecektir" Bunu buldum.
Ancak bende dağıtıcıya verildi yazıyor ama cihet no yok ardından cihetten gönderi çıkarıldı yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı