E-sigara nereden satılır?

antoniomontanaa

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
~ ASUS TUF F15 ~
İntel İ5-10300h 2.5ghz
Gtx 1650 4GB
24 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar. Elimde Smok Nord 5 ve Nord 4 cihazım var Telegram dışı satabileceğim bir sosyal mecra var mıdır? Telegram'daki insanlar genellikle ölü fiyatlar talep ediyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden veya dolap gibi yerlerde satabilirsin, tabii ismini değiştirerek örneğin Vozol yerine vazol, vazo gibi.
Hocam onları deneyenler olmuş saniyesinde kaldırılıyormuş yine aynı şekil ama sağolun yine de

Letgo
Facebook.
GittiGidiyor.
Instagram.
Facebook veya instagramda satabileceğim grup bulamadım hocam marketplace’a koydum ama pek bir talep olmadı teşekkür ediyorum yanıtınız için

Hocam onları deneyenler olmuş saniyesinde kaldırılıyormuş yine aynı şekil ama sağ olun yine de.

Facebook veya Instagram'da satabileceğim grup bulamadım hocam marketplace'a koydum ama pek bir talep olmadı teşekkür ediyorum yanıtınız için.

Ben bu şekilde 2 kere elektronik sigara aldım, dolapta daha düşük şansınız ama Sahibinden'de halen yayında olan ilanlar var ben bu ilanları 7 ay önce favoriledim ara sıra yorumlarına bakıyorum adamlar satışını yapmaya devam ediyor.

Ben bu şekilde 2 kere elektronik sigara aldım, dolapta daha düşük şansınız ama Sahibinden'de halen yayında olan ilanlar var ben bu ilanları 7 ay önce favoriledim ara sıra yorumlarına bakıyorum adamlar satışını yapmaya devam ediyor.

Bir şansımı deneyim o zaman sağ olun.

Telegram'da ve WhatsApp'ta doğru gruplara koyarsan ölücüler gelmez. Ayrıca ne kadar fiyatlara koydun?

Telegram'da sayılı gruplar vardı. Öte yandan şöyle söyleyim Smok'un sitesinde Nord 5 2.100 civarında bende 1 haftalık cihazımı yanında 4 sıfır coil ile birlikte 2K yazdım adam gelmiş bana 1K olmaz mı diyor öyle diyeyim.

Telegram'da sayılı gruplar vardı. Öte yandan şöyle söyleyim Smok'un sitesinde Nord 5 2.100 civarında bende 1 haftalık cihazımı yanında 4 sıfır coil ile birlikte 2K yazdım adam gelmiş bana 1K olmaz mı diyor öyle diyeyim.
Site fiyatlarıyla telegram piyasası alakası olmaz zaten. Sıfır nord 5 şuan 1.4 civarına bulunur. Coilli veriyorsan 1300-1500 civarına satman lazım. 2K ya nord yerine çok daha güzel cihazlar var zaten insanlar niye nord alsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı