Smok Nord 4 Elektronik Sigara alınır mı?

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar iyi günler. Sigara kullanan birisi değilim, sadece duman ve aroma için arada sırada nargile yapıyorum. Fakat son zamanlarda nargile hazırlamak çok zahmetli gelmeye başladı, eskisi gibi tat alamıyorum. Sadece keyif için Smok Nord 4 alınır mı sizce?

Abi selam e sigara hakkındaki tecrübenden yararlanmak istiyorum bende elektronik sigara almak istiyorum benim istediğim model Smoke G Prive 4 fakat site hakkında yorumunu merak ediyorum hiç alışveriş yaptın mı yapmadın mı ben aşağıya bırakıyorum bu site hakkında yorum yapamazsan bana bu modeli alabileceğim bir site önerirsen sevinirim
Benim bulduğum site bu: SMOK G Priv 4 Kit Elektronik Sigara

Bide likit için bir site bulmıştum o da bu
->JOHNNY VAPER
Bu site hakkımda ne düşünüyorsun hiç alışveriş yaptın mı yda bundan başka önerdiğin bir site varmı bama yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Cihaz veya likit için alışveriş yaptığım bir site yok maalesef. Ankara'da olduğumdan dolayı likiti elden temin edebiliyorum. Cihaz konusunda da Telegram grupları üzerinden alıp satmıştım en son.

Cihaz veya likit için alışveriş yaptığım bir site yok maalesef. Ankara'da olduğumdan dolayı likiti elden temin edebiliyorum. Cihaz konusunda da Telegram grupları üzerinden alıp satmıştım en son.
Peki bu söylediğim Smoke G Prive 4 ü temin edip elden ulaştırma şansınız var mı acaba veya alışveriş yapmadım dediniz ama belki etrafınızdan biri alışveriş yapmıştır varsa onlara sorarsanız site bilgileri hakkında, sevinirim diyecektim yoksa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı