E-sigara önerisi

Yeyith

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tulpar T5 V23.3.2

CPU: i5-12450H 8C/12T
GPU: RTX4060 8GB 128BIT
RAM: 32GB DDR4 3200MHz
SSD: 1TB M.2 SSD
Meslek
İngiliz Dil Edebiyatı Öğrencisi
Arkadaşlar ben yakın zamanda yurt dışına gidiyorum da oradan kendime bir e-sigara almayı düşünüyordum. Birkaç tane önerebilir misiniz? Şöyle istediğim zaman kullanıp bittiği zaman içindeki likiti değiştirebileceğim kullan at tarzı olmayanlardan. Çünkü değiştirilebiliyor diye Vozol aldım ama normali kullan atmış zaten zahmetli değişiyor ve zamanla artık kötü tad vermeye başladı. Bütçeyi öyle çok abartmadan Türkiye'deki fiyatıyla 500-1000 arası olabilir biraz daha arttırabilirim ama abartmadan. E-nargile veya e-sigara fark etmez düzgün olsun da.

Hocam yurt dışında çok ilginç markalar var ya. Bence gidip tobacco shoptan bakabilirsiniz.

Hocam arkadaş gitmişti o bana getirdi zaten Vozol'u onu önermişler çünkü, yurt dışı dediğim de Irak yani vize falan olmadığı için gidip gelebiliyoruz pasaportla orada hani çok sanmam bileceklerini o yüzden bilerek gidersem kendim isterim diye dedim.

Hocam arkadaş gitmişti o bana getirdi zaten Vozol'u onu önermişler çünkü, yurt dışı dediğim de Irak yani vize falan olmadığı için gidip gelebiliyoruz pasaportla orada hani çok sanmam bileceklerini o yüzden bilerek gidersem kendim isterim diye dedim.
Yani pratik olsun küçük olsun derseniz Juul öneririm. Vozol puff alırsanız en fazla 10 gün kullanırsınız sonra pamuğu yanar.

Yani pratik olsun küçük olsun derseniz Juul öneririm. Vozol puff alırsanız en fazla 10 gün kullanırsınız sonra pamuğu yanar.

Türkiye'deki likitlerle kolayca doldurulabilir değil mi bu? Herhangi bir, bir süreden sonra pamuğu yanma ya da coili yanma olayı yoksa iyiye benziyor.

Türkiye'deki likitlerle kolayca doldurulabilir değil mi bu? Herhangi bir, bir süreden sonra pamuğu yanma ya da coili yanma olayı yoksa iyiye benziyor.
Coili değiştirirsiniz hocam zamanı gelince. Likit doldurması da çok basit, üst kısmını kaldırınca bir haznesi var oraya damlatıyorsunuz.

Arkadaşlar ben yakın zamanda yurt dışına gidiyorum da oradan kendime bir e-sigara almayı düşünüyordum. Birkaç tane önerebilir misiniz? Şöyle istediğim zaman kullanıp bittiği zaman içindeki likiti değiştirebileceğim kullan at tarzı olmayanlardan. Çünkü değiştirilebiliyor diye Vozol aldım ama normali kullan atmış zaten zahmetli değişiyor ve zamanla artık kötü tad vermeye başladı. Bütçeyi öyle çok abartmadan Türkiye'deki fiyatıyla 500-1000 arası olabilir biraz daha arttırabilirim ama abartmadan. E-nargile veya e-sigara fark etmez düzgün olsun da.

@ququleta hocam siz anlarsınız bu işlerden yardımcı olur musunuz?

Hocam ben IQOS Iluma kullanıyorum. Yoğun bir aroma derdim yok. Normal sigaralardan zevk aldığımdan bunu aldım. Bence gayet iyi makina. Likit derdi vs de yok. Tek sorunu sigarası pahalı.

Coili değiştirirsiniz hocam zamanı gelince. Likit doldurması da çok basit, üst kısmını kaldırınca bir haznesi var oraya damlatıyorsunuz.

Ama bu kartuş şeklindeymiş sanırım ya normal likitle değiştirebiliyor mu?

Hocam ben IQOS ıluma kullanıyorum. Yoğun bir aroma derdim yok. Normal sigaralardan zevk aldığımdan bunu aldım. Bence gayet iyi makine. Likit derdi vs de yok. Tek sorunu sigarası pahalı.

Smok önerdi bir arkadaşım yıllar önce kullanırken görmüştüm sadece likit değiştiriyordu direkt içiyordu, 2 yıl boyunca kullanmış şimdi sadece kullanmıyormuş. Önerir misiniz?

Bu işlerden pek anlamam, bir yanlışım olduysa özür dilerim.

Arkadaşlarım içiyor ve Smok diye bir marka varmış, en kalitelisi o diyorlardı. Bu markayı öneriyorlarsa bir bildikleri vardır, bu konularda bayağı bilgililer çünkü :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı