E-sigara ve likit önerisi

Emre010534

Decapat
Daha fazla  
Kendime bir adet e-sigara almayı düşünüyorum. Aklımda Smok NORD 4 modeli var. E-sigaralar hakkında da coil vs bu konularda pek bilgim yok. Arkadaş ta var ondan içiyorum ama teknik bilgiye sahip değilim. Eğer daha iyi bir cihaz öneriniz varsa onu söyler misiniz? Likitte önerirseniz sevinirim. Sadece keyif yapmak için alıyorum cihazı. Ciğerlerimi yormak veya fazla zarar vermek istemiyorum. Ağzımda duman olsun güzel aroma gelsin diye keyif yapmak için.

Çok bir şey olmaz güzel likit kullandıktan sonra. Mtl çekim isterseniz eğer caliburnlar güzeldir ama asıl tat DL çekimde geliyor.

Hocam örneğin ben arkadaşın cihazdan içerken (smok morph 2) ağzıma çok yoğun geliyor aroma tadı. Kullandığı likit kurabiyeli diye biliyorum. Sanki ağzıma kurabiye atmışcasına yoğun tat alıyorum. Tat olarak güzel fazla duman da çıkıyor hoş bu da keyfi içeceğim için ama uzun vadede nasıl bir zarar verir kestiremiyorum. Daha az zararlı olduğu için mtl çekim düşündüm. Nord 4 kutusundan 2 kartuş çıkıyor günlük kullanımda mtl ile takılır arada bir DL takarım diye düşündüm ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı