E-SIM destekli akıllı saat önerisi

raffler90

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Android telefon kullanıyorum. Kanoyla çıkarken koluma takmak ve telefon taşımamak için akıllı saat almak istiyorum. Sorunum şu: Küçük çaplı kasaya sahip (kadın bileğinde absürt durmayacak) Apple Watch dışında e-SIM destekleyen bir saat bulamadım. Operatörler hangi markaları destekliyor o da belirsiz. Bildiğiniz e-SIM destekli (ister tek numara ister bağımsız) saatler yazabilir misiniz? Veya Apple Watch'u andriod telefonla kullanabilir miyim? Saatlerdir araştırıyorum ama bir sonuca ulaşamadım. Şu an Vodafone'dayım ama operatör değiştirebilirim yeter ki saat bulayım.

Yurt dışından alıp getirsem o zamanda burada kullanamıyorum değil mi yurt dışından alınan telefonlar gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatler için yurt dışından getirip kayıt ettirmek masraflı oluyor, bu yüzden önermem. O fiyatlara zaten Samsung Galaxy Watch Ultra ve yeni çıkan Huawei Watch 5 var; ikisinde de eSIM bulunuyor. Bana kalırsa, eğer Samsung cihaz kullanıyorsanız, Galaxy Watch Ultra'yı öneririm. Wear OS işletim sistemi sayesinde telefondan bağımsız bir şekilde kullanabilirsiniz ve oldukça fazla özelliği bulunuyor. Ayrıca, Apple Watch'lar Android ile uyumlu değildir.

Saatler için yurt dışından getirip kayıt ettirmek masraflı oluyor, bu yüzden önermem. O fiyatlara zaten Samsung Galaxy Watch Ultra ve yeni çıkan Huawei Watch 5 var; ikisinde de eSIM bulunuyor. Bana kalırsa, eğer Samsung cihaz kullanıyorsanız, Galaxy Watch Ultra'yı öneririm. Wear OS işletim sistemi sayesinde telefondan bağımsız bir şekilde kullanabilirsiniz ve oldukça fazla özelliği bulunuyor. Ayrıca, Apple Watch'lar Android ile uyumlu değildir.
Teşekkürler, apple watch ve yurtdışı elendi yani. Benim ana sorunum bahsettiğiniz iki cihazın da 46-47mm boyutlarında olması, kolumda dev gibi duruyor. 40mm dolaylarında apple alternatifi bir cihaz ne yazık ki yok tr de anladığım kadarıyla :( Markaların yurtdışında satışa sunarken burada vergi sebebiyle yalnızca bluetooth ile satmaları ülkenin ayıbı gerçekten. Örneğin samsung watch 7 harika olurdu benim ihtiyacım için.

Genel kullanıcılar için 44 mm yeterli bence. 46-47 mm olan modeller ise biraz abartı gibi. Büyük olması yine iyi, ancak kol yapınız inceyse, kolda büyük duruyor ve hoş bir görüntü sağlamıyor. Ben kendim Galaxy Watch 6 Classic 47 mm kullanıyorum, sporcu olduğum için bu ekran boyutu benim için yeterli. Apple Watch Ultra 49 mm kullansam, gerisini düşünemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı