E-SIM Destekli Telefon Önerisi

Promet

Kilopat
Katılım
3 Mart 2014
Mesajlar
30
Merhaba, yurt dışında çok çıkış yaptığım için farklı ülkelerde çalışacak şekilde e SIM destekli telefon bakıyorum. Honor 90 aklıma yatıyor lakin Samsung A54'te fena durmuyor açıkçası, çıkmaza girdim. Mevcutta Samsung A50 ve Realme C3 kullanıyorum. Realme C3'ü zaten zaruri durumlarda kullanıyorum çünkü performansı çok vasat. Açıkçası 17-18bin vermek içimden gelmiyor ama ihtiyaçtan 18 bine kadar çıkabilirim. Kemarası performansına çok takılmıyorum.

Honor 90 alsam birden fazla e-SIM kaydedip farklı zamanlarda aktifleştirebilir miyim veya bu kullanım tarzına uygun olarak hangi telefonları önerirsiniz?

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung'u öneririm ama Honor özellik açısından A54e bakarsak biraz daha iyi işlemci olarak daha hızlı ve daha güçlü kamera puanları ise Honor 90 122 puan A54 ise 107 A54 kamerasi 50MP Honor ise 200 ekran olarak Honor 90 daha büyük daha parlak ve daha renkli şarj konusunda ise Honor 90 41W daha hızlı şarj ediyor kamerada Honor'un tek sıkıntısı optik sabitleyici yerine dijital sabitleyici koymuşlar Honor 90'da su ve toz dayanıklığı yok ama Samsung A54 de var kutu içeriği ise kesinlikte Honor 90 daha iyi benim tavsiyem söylediğim gibi Honor 90 bir tasarım için A54'ü seçmenizi tavsiye etmem ve bir telefon alıp uzun süre severek kullanmanız için Honor 90 iyi bir telefon.
 
Konuyu actiktan sonra realme telefonumun ekrani kırıldı, honorunda ekran kaplamasi zayif a54 e gore galiba, ekran dayanikliligi sebebiyle buyuk ihtimal a54 alacagim gibi duruyor... ☹️
 

Yeni konular

Geri
Yukarı