E-SIM kullanım sayısı ve fiyatı nedir?

eariela

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Yurt dışı iPhone 11 aldım ve e SIM kullanacağım.

1.soru: Yakın zaman da e-SIM kullanmış varsa fiyatını söyleyebilir mi? (Vodafone).

E SIM bir telefonda operatörün belirlediği sayı kadar kullanılabiliyor. Örneğin: Vodafone 8 kez, Turkcell 9 kez.

2.soru: Peki mesela Vodafone'den 8 kez e-SIM alıp Max kullanma sayısına erişince farklı bir operatöre gidip tekrardan esim alabilir miyim?

Sorularım hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Hocam, ben Turkcell'de kullanıyorum. e-SIM ve hayatımda ilk defa duyuyorum e-SIM'in ücretli olduğunu, yok öyle bir şey bir de sınır diye bir şey yok. Sana bir QR veriyor, tarıyorsun oluyor.

Aylık 67 TL Vodefone'da.

Herhangi bir sınır olduğunu hatırlamıyorum, varsa zaten iptal edilir o.
Anladım teşekkür ederim.

O sınır telefona yüklenecek numara sayısı değil mi?

8 farklı esm i o telefon için yükleyebiliyorsun ama aynı anda en fazla 2 tanesi aktif çalışyor.
Bana yd iphone kullanan arkadaşım şöyle söyledi 1 kez alınca 4 ay açık kalıyor ve bunu max 8 9 kez yapabiliyormuşsun

Hocam ben Turkcell de kullanıyorum e SIM ve hayatımda ilk defa duyuyorum e SIM in ücretli olduğunu yok öyle bir şey bir de sınır diye bir şey yok sana bir QR veriyor tarıyorsun oluyor.

Anlıyorum pek bilgi sahibi değilim çevremden ve internetten baktığım kadarıyla tam tersini söylüyorlar emin olamadım.

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim.

Bana yd iphone kullanan arkadaşım şöyle söyledi 1 kez alınca 4 ay açık kalıyor ve bunu max 8 9 kez yapabiliyormuşsun

Anlıyorum pek bilgi sahibi değilim çevremden ve internetten baktığım kadarıyla tam tersini söylüyorlar emin olamadım.
Hocam şöyle düşün sen vodafone üzerinden turkcell e istediğin kadar geçebilirsin doğru mu bu da bunun gibi birşey sana fiziki sim yerine qr veriyor bu kadar sadece olay ve bir sınırı yok.

Selam,
Vodafone'da mevcut SIM kartınızı e-SIM karta çevirmek ya da yeni aboneliğinizi e-SIM olarak başlatmak istediğinizde, standart SIM kart yenileme/değiştirme ücreti dışında ekstra bir ücret ödemeniz gerekmez.
ikinci soruda ise belirttiğiniz sınır operatörlerin kendilerine ait sınırlardır. yani cevap evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı