Çözüldü e-SIM uygulamaları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

okyw

Femtopat
Daha fazla  
Mobil veri çalışıyor ama e-SIM satın almam gereken şu zamanda alamıyorum. Bütün e-SIM uygulamarını denedim ama hepsi bağlantı sorunu hatası veriyor, işin komik olan tarafı daha yeni indirmiş olmam. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Mobil veri çalışıyor ama e-SIM satın almam gereken şu zamanda alamıyorum. Bütün e-SIM uygulamarını denedim ama hepsi bağlantı sorunu hatası veriyor, işin komik olan tarafı daha yeni indirmiş olmam. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hangi uygulama? Esimio denediniz mi?

Türkiye'de kapatıldılar hocam artık giremezsiniz.

Hepsi kapatılmadı.

E SIM IO denedim mobimatter, airalo, mor renkli olan. Çalışmıyor hiçbiri

Açık

Olan varsa söyler misiniz biliyorsanız

Aktif olarak bilgim yok ama bir araştırırım. Şu an İngilteredeyim, E-Sim yerine giffgaff kullanıyorum Türkiye'de o tarz bir şey varsa onu kullanabilirsiniz.

Aktif olarak bilgim yok ama bir araştırırım. Şu an İngilteredeyim, E-Sim yerine giffgaff kullanıyorum Türkiye'de o tarz bir şey varsa onu kullanabilirsiniz.
ben de yurt dışına çıkacağım ama nasıl bağlantı sağlayacağım bilmiyorum. bu kararı kim aldıysa anasının evinden uzaklaşan ben’i düşürdüğü zor duruma gelip bir baksın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı