E-spor Düzeyinde Mouse Pad Önerisi

buzlumuzlusut sakin ol Fury S Pro al geç

buzlumuzlusut sakin ol Fury S Pro al geç
Aldım hocam senin mesajı görüp eyvallah. Yarın teslim edilecek Amazon'dan, bakacağız nasıl olacağına. Bu tarz hiçbir şeyi bilmeyen ama her şey hakkında fikri olan insanlara çok maruz kalıyorum malum. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Benimki de yolda. Hayırlı olsun. Sadece mousepad konusunda mı bilmiyorum ama halkımızda böyle ürünlerin hepsi aynı kanısı yerleşmiş durumda. Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok dediğin gibi. Birde bir sorum var sana sanırım Deathadder V2 den Superlight'a geçiş yaptın ben de düşünüyorum ama elim biraz büyük aralarında çok boyut farkı var mı hocam ?

Güle güle kullan hocam. DA V2 ile boyutu hemen hemen aynı ama daha basık. O yüzden DA V2 büyük el için daha rahat oluyor. Bir de tık hissiyatı daha yumuşak V2'nin, Superlight clicky ve tok bi tıklamaya sahip. Onun dışında aynı gibiler zaten. Denemek lazım, iade edebileceğin şekilde alıp eline oturup oturmadığına bakabilirsin.

Eyvallah hocam.

Superlightda 20m Omron mekanik switchler var. DA V2de ise Razer Optik switchler. Bazi kullanicilara daha kotu geliyor optik switchlerin basim hissi.

Keske Kailh GM 4.0 yada 8.0 secenegi de olsa bu tarz mouselarda. Orochi V2 icin biraz da bu yuzden umitliyim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…