E-spor Düzeyinde Mouse Pad Önerisi

cNed'in ne kullandığıyla benim kaliteli bir pad almak istememin ne alakası var öncelikle? Heavy kullanıyor, kontrol yüzey için iyi olabilir. Speed yüzey için SS markasından daha iyi padler var. Benim adam vurup vurmadığım konusunda, ortada bir sorun olduğuna nasıl karar verdiniz? Öyle bir sorunum olduğunu mu yazmışım? Mouse pad'in adam vurdurup vurdurmayacağını sizden çok daha iyi bilecek bir noktadayım zaten. Kaliteli bir mouse pad almak istiyorum diyorum mouse pad size adam vurdurmaz diye çıkan oluyor. Mouse pad adam vurdursun dediğimi ya da elimdekiyle vuramadığımı söylediğimi hatırlamıyorum. Zaten profesyonel olarak oynuyorum, sizce vuramayarak mı profesyonel olarak oynuyorum oyunu? Basitçe kaliteli bir pad satın almak istiyorum diyerek öneri alıyorum. Enteresan gerçekten. Çok da basit bir mesele halbuki, okuduğumuzu anlasak yeterli olur.
buzlumuzlusut sakin ol Fury S Pro al geç :)

buzlumuzlusut sakin ol Fury S Pro al geç :)
Aldım hocam senin mesajı görüp eyvallah. Yarın teslim edilecek Amazon'dan, bakacağız nasıl olacağına. Bu tarz hiçbir şeyi bilmeyen ama her şey hakkında fikri olan insanlara çok maruz kalıyorum malum. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Aldım hocam senin mesajı görüp eyvallah. Yarın teslim edilecek Amazon'dan, bakacağız nasıl olacağına. Bu tarz hiçbir şeyi bilmeyen ama her şey hakkında fikri olan insanlara çok maruz kalıyorum malum. Yapacak bir şey yok.
Benimki de yolda. Hayırlı olsun. Sadece mousepad konusunda mı bilmiyorum ama halkımızda böyle ürünlerin hepsi aynı kanısı yerleşmiş durumda. Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok dediğin gibi. Birde bir sorum var sana sanırım Deathadder V2 den Superlight'a geçiş yaptın ben de düşünüyorum ama elim biraz büyük aralarında çok boyut farkı var mı hocam ?

Benimki de yolda. Hayırlı olsun. Sadece mousepad konusunda mı bilmiyorum ama halkımızda böyle ürünlerin hepsi aynı kanısı yerleşmiş durumda. Üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok dediğin gibi. Birde bir sorum var sana sanırım Deathadder V2 den Superlight'a geçiş yaptın ben de düşünüyorum ama elim biraz büyük aralarında çok boyut farkı var mı hocam ?
Güle güle kullan hocam. DA V2 ile boyutu hemen hemen aynı ama daha basık. O yüzden DA V2 büyük el için daha rahat oluyor. Bir de tık hissiyatı daha yumuşak V2'nin, Superlight clicky ve tok bi tıklamaya sahip. Onun dışında aynı gibiler zaten. Denemek lazım, iade edebileceğin şekilde alıp eline oturup oturmadığına bakabilirsin.

Güle güle kullan hocam. DA V2 ile boyutu hemen hemen aynı ama daha basık. O yüzden DA V2 büyük el için daha rahat oluyor. Bir de tık hissiyatı daha yumuşak V2'nin, Superlight clicky ve tok bi tıklamaya sahip. Onun dışında aynı gibiler zaten. Denemek lazım, iade edebileceğin şekilde alıp eline oturup oturmadığına bakabilirsin.
Eyvallah hocam.

Superlightda 20m Omron mekanik switchler var. DA V2de ise Razer Optik switchler. Bazi kullanicilara daha kotu geliyor optik switchlerin basim hissi.

Keske Kailh GM 4.0 yada 8.0 secenegi de olsa bu tarz mouselarda. Orochi V2 icin biraz da bu yuzden umitliyim aslinda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı