E-spor için ekipman önerisi

• Konuyu başlatan OPARS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 984
Fiyat konusunda sıkıntı yok, klavye güzel görünüyor. Mousepad olarak control pad tercihimdir; ancak bunu arkadaşa belirtmedim, bu yüzden ona göre seçim yapmış. Mouse konusunda delikli model hiç kullanmadım, fikrim yok; rahatsız eder mi bilmiyorum. Kablolu kulaklık satan güvenilir bir satıcı da bulamadım. Siz de ürünler seçip bana gönderin, sizin de fikirlerinize bakalım hocam.

Hocam, önerdiğiniz mouse palm tutuşu için uygun herhalde, yanlış görmediysem.

Klavye konusuna gelirsek, gayet tatlı ve hoş duruyor. Klavye özelliklerinden pek anlamam ama güzel görünüyor.

Kulaklık konusunda ise kablolu olması tamamen daha iyi olur.
Attığım mouse Claw ve relax tutuş için uygun. Tamamen kablolu olacaksa Cloud 3 almaktan başka çaren yok hocam.

Fiyat konusunda sıkıntı yok, klavye güzel görünüyor. Mouse pad olarak Control pad tercihimdir; ancak bunu arkadaşa belirtmedim, bu yüzden ona göre seçim yapmış. Mouse konusunda delikli model hiç kullanmadım, fikrim yok; rahatsız eder mi bilmiyorum. Kablolu kulaklık satan güvenilir bir satıcı da bulamadım. Siz de ürünler seçip bana gönderin, sizin de fikirlerinize bakalım hocam.

Delikli mouse alıp iade eden birçok arkadaş olmuştu hafif mouse kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım ve belirli bir hafiflikte mouse elimde hissedemiyorum bir de yüksek sens oynadığım için kontrol zor oluyor yani hafiflik takıntık yoksa delikli bakmak zorunda değilsin. Amacın performans ise ucuz veya pahalı mouse pad fark etmez zaten CS de çok düşük sens oynamıyorsan ortalama bir ürün iş yapar ancak skates olarak Control alırsan daha iyi olur senin için. Klavye olayını önemsemiyorum CS de manyetik klavyeler ciddi fark yaratmıyor o yüzden çoğu oyuncu hâlâ mekanik kullanıyor. Ortalama 5-6bin TL'lik manyetik klavyeler işini görür kozmetiğe girersen atılanlar gibi ürünler de var. Lag olayı psikolojik kablolu istiyorsan bir şey diyemem ama 1000Hz bile insan beyninin algılayabileceğinden üst 1ms değerini verirken 8000Hz ürünlerin olduğu yerde gecikme olmaz.

Hocam bu arada kulaklık olarak studyo kulaklığı + mikrofon daha iyi performans verir.
Konuda uzman değilim onun için ayrı konu açabilirseniz bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Tabii hiç uğraşmayıp Nova Pro da alabilirsiniz çok iyi kulaklıktır.
Eğer burada halledemezsem, kulaklık için yeni bir konu açacağım. Nova Pro kablolu satan güvenilir bir satıcı göremedim açıkçası; bunu yukarıda size yazıp belirtmiştim hocam.

Attığım mouse Claw ve relax tutuş için uygun. Tamamen kablolu olacaksa Cloud 3 almaktan başka çaren yok hocam.
Cloud 3’ün üzerinde, daha iyi bir kulaklık tercihi bulabilirsem kalite olarak iyi olabilir aslında.
Mouse ise relaxed claw tutuşuna uygunsa sıkıntı yok hocam.

Eğer burada halledemezsem, kulaklık için yeni bir konu açacağım. Nova Pro kablolu satan güvenilir bir satıcı göremedim açıkçası; bunu yukarıda size yazıp belirtmiştim hocam.

Attığım mouse'u forumda herkes claw için öneriyorken, 4 ay önce ben de satın alıp deneyimledim claw için gayet uygun. v2 Pro Typo modeli palm için uygun. Waizowl Ogm Cloud XS vs Waizowl Ogm Pro V2 @Mai_Sakurajima
Cloud 3 için düşündürücü attım.Kablolu tek seçenek değil.

Delikli mouse alıp iade eden birçok arkadaş olmuştu hafif mouse kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım ve belirli bir hafiflikte mouse elimde hissedemiyorum bir de yüksek sens oynadığım için kontrol zor oluyor yani hafiflik takıntık yoksa delikli bakmak zorunda değilsin. Amacın performans ise ucuz veya pahalı mouse pad fark etmez zaten CS de çok düşük sens oynamıyorsan ortalama bir ürün iş yapar ancak skates olarak Control alırsan daha iyi olur senin için. Klavye olayını önemsemiyorum CS de manyetik klavyeler ciddi fark yaratmıyor o yüzden çoğu oyuncu hâlâ mekanik kullanıyor. Ortalama 5-6bin TL'lik manyetik klavyeler işini görür kozmetiğe girersen atılanlar gibi ürünler de var. Lag olayı psikolojik kablolu istiyorsan bir şey diyemem ama 1000Hz bile insan beyninin algılayabileceğinden üst 1ms değerini verirken 8000Hz ürünlerin olduğu yerde gecikme olmaz.
Delikli mouse kullanmadım ve pek kullanmaya da niyetli değilim. Ağır mouselar kullandım, o yüzden illa hafif mouse olsun diye bir takıntım yok. Mouse’da kablolu olmasını istememin sebebi biraz da hareket kabiliyetim; ona göre alışmışım. Kablosuz mouse bir anda beni çok hızlandırıyormuş gibi hissettiriyor. Kulaklık konusunda kablolu istememin sebebi ise ses kasma konusunda daha iyi hissettirmesi. Kablosuz kulaklıklarda ses azalması ve kesilme durumunu çok yaşamıştım. Klavye konusunda ise ortalama bir şey işimi görür, haklısınız.

Arkadaş kablosuz istemiyor bana kalırsa kablosuz alsın kablolu kullansın. Sırf kablolu kullanacak diye kablolu kulaklığa dünya kadar para bayılmak mantıksız.

Evet, Trendyol satıcı bu; güvenilirmiş, görmemişim, sağ olun. Bu kulaklığı da listeme ekleyip detaylıca araştıracağım. Kullandıysanız siz de ufak da olsa yorum yapabilirsiniz.

Arkadaş kablosuz istemiyor bana kalırsa kablosuz alsın kablolu kullansın. Sırf kablolu kullanacak diye kablolu kulaklığa dünya kadar para bayılmak mantıksız.
Bu ürün zaten kablolu, ayrıca kablosuz modeli de mevcut. Dilerseniz ürüne tekrar bakabilirsiniz.

Evet, Trendyol satıcı bu; güvenilirmiş, görmemişim, sağ olun. Bu kulaklığı da listeme ekleyip detaylıca araştıracağım. Kullandıysanız siz de ufak da olsa yorum yapabilirsiniz.

Bu ürün zaten kablolu, ayrıca kablosuz modeli de mevcut. Dilerseniz ürüne tekrar bakabilirsiniz.
Arkadaşın attığı modelin kablolu olduğuna dikkat etmedim. Forumda kimse stüdyo kulaklıkları hariç bu kadar yüksek fiyatlı kablolu kulaklık önermez çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı