E-spor için ekipman önerisi

• Konuyu başlatan OPARS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 1.360
Gaming masa, gaming koltuk ve mouse kablo tutacağı (mouse bungee) konusunda öneride bulunan hiç olmadı. Bu konularda fikri olan arkadaşları da buraya beklerim.

Hocam total olarak toparlama yapıyım.

Klavye

Mouse

Kulaklık

Veya studyo kulaklığı+mikrofon(önerimdir)

Mousepad

Oyuncu koltuğu

Gaming masa

Son düzenleme:
Arkadaşın attığı modelin kablolu olduğuna dikkat etmedim. Forumda kimse stüdyo kulaklıkları hariç bu kadar yüksek fiyatlı kablolu kulaklık önermez çünkü.

Hocam total olarak toparlama yapıyim.

Klavye

Mouse

Kulaklık

Veya studyo kulaklığı+mikrofon(önerimdir)

Mousepad

Oyuncu koltuğu

Gaming masa
Hepsini okudum, gayet başarılı. Sadece sormak istediğim birkaç şey var:
Stüdyo kulaklığı ve mikrofon tercihi size ait, bu güzel. Ancak model öneriniz var mı?
Bir de anakartım X870 — ekstra bir ses kartı almam gerekir mi? Bu konularda bir öneriniz olursa çok memnun olurum.

Stüdyo kulaklığı ve mikrofon tercihi size ait, bu güzel. Ancak model öneriniz var mı?
Bir de anakartım X870 — ekstra bir ses kartı almam gerekir mi? Bu konularda bir öneriniz olursa çok memnun olurum.

Yeterli bilgim yok anakart konusunda. Yeni konu açabilirsiniz isterseniz.

Zaten Nova Pro'da o yanındaki ünite ses kartı görevi görüyor senin anakartında da kötü bir ses kartı yok ama Nova Pro'daki üst seviye olduğu için yeterli olur CS de.

Yeterli bilgim yok anakart konusunda. Yeni konu açabilirsiniz isterseniz.
Anladım. Peki, Lamzu Maya X'in daha üst bir modeli var mıdır, daha kaliteli midir, yoksa Lamzu Maya yeterli olur mu?

Zaten Nova Pro'da o yanındaki ünite ses kartı görevi görüyor senin anakartında da kötü bir ses kartı yok ama Nova Pro'daki üst seviye olduğu için yeterli olur CS de.
O ünite sadece ses kartı görevi mi görüyor? Ne işe yarıyor, bilginiz var mı kablolu modelinde?

Anladım. Peki, Lamzu Maya X'in daha üst bir modeli var mıdır, daha kaliteli midir, yoksa Lamzu Maya yeterli olur mu?

O ünite sadece ses kartı görevi mi görüyor? Ne işe yarıyor, bilginiz var mı kablolu modelinde?

Genel olarak ses kalitesini arttırmak hocam amacı. Onun harici EQ ayar falan da yapabiliyorsun ses profilleri var ama genel amacı ses kartı diyebilirim. Lamzu maya X teknik olarak en üst seviye mouse zaten bunun üstü yapı kalitesiyle alakalı ki maya X kalite olarak da üst seviye.

Genel olarak ses kalitesini arttırmak hocam amacı. Onun harici EQ ayar falan da yapabiliyorsun ses profilleri var ama genel amacı ses kartı diyebilirim. Lamzu maya X teknik olarak en üst seviye mouse zaten bunun üstü yapı kalitesiyle alakalı ki maya X kalite olarak da üst sevive.

Hocam kulaklık konusunda bir studyo kulaklığı daha mı mantıklı olur? Genel olarak Gaming kulaklıklardan daha iyi olduklarını biliyorum ama ks'nin ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum.

Hocam kulaklık konusunda bir studyo kulaklığı daha mı mantıklı olur? Genel olarak Gaming kulaklıklardan daha iyi olduklarını biliyorum ama ks'nin ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum.
Gönderdiğiniz ürünleri tek tek inceliyorum. YouTube’da paylaştığınız masa modeline baktım, ayak kısmında biraz sorunlar var gibi görünüyor. Sallanma problemi yaşamamak için farklı bir model ya da daha sağlam bir öneriniz var mı?

Hocam kulaklık konusunda bir studyo kulaklığı daha mı mantıklı olur? Genel olarak Gaming kulaklıklardan daha iyi olduklarını biliyorum ama Ks'nin ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum.

Hocam stüdyo kulaklıkları genelde daha doğru ve detaylı ses verdikleri için ayak sesi yön algılama gibi konularda çoğu Gaming kulaklıktan daha avantajlı oluyor. X870 gibi güncel anakartların ses kartı fena değil ama yine de yüksek empedanslı bir kulaklığı tam kapasitede çalıştıramaz çünkü 250ohm falan istiyorlar. Eğer ses kartı düşünmüyorsan düşük ohm olan Arctis Nova Pro gibi çözümler daha mantıklı olabilir. Oyun odaklı oldukları için mikrofon, yazılım, konfor, izolasyon gibi artıları da var. Oyun için biraz uğraştırır stüdyo kulaklıklar ama günlük olarak daha zevklidir tabii.

Gönderdiğiniz ürünleri tek tek inceliyorum. YouTube'da paylaştığınız masa modeline baktım, ayak kısmında biraz sorunlar var gibi görünüyor. Sallanma problemi yaşamamak için farklı bir model ya da daha sağlam bir öneriniz var mı?

Eğer marangoz imkanı varsa kendi isteklerin dahilinde yaptırman daha uygun olur hocam. Genelde hem daha ucuz olur hem de isteğine göre yaptırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı