Arkadaşın attığı modelin kablolu olduğuna dikkat etmedim. Forumda kimse stüdyo kulaklıkları hariç bu kadar yüksek fiyatlı kablolu kulaklık önermez çünkü.
Hepsini okudum, gayet başarılı. Sadece sormak istediğim birkaç şey var:Hocam total olarak toparlama yapıyim.
Klavye
![]()
Pwnage Zenblade 65 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mouse
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Beast X Pro Wireless Mouse
Önemli Not: Deliksiz yan stil modeller şu anlık sadece Siyah, Gümüş ve Beyaz renkler için geçerlidir. Deliksiz Beyaz model ile Delikli Milky White model arasında renk tonu farkı bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir...wraithesports.com
Kulaklık
![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Multi-platform Gaming Kulaklık - Hi-fi Ses Sürücüleri -gamedac Gen2 - Pc, Ps5, Ps4 - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova Pro Multi-platform Gaming Kulaklık - Hi-fi Ses Sürücüleri -gamedac Gen2 - Pc, Ps5, Ps4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Veya studyo kulaklığı+mikrofon(önerimdir)
Mousepad
![]()
FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad
wraithesports.com
Oyuncu koltuğu
![]()
Future Pro Serisi
Future Pro Serisi ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Gaming masa
Hepsini okudum, gayet başarılı. Sadece sormak istediğim birkaç şey var:
Stüdyo kulaklığı ve mikrofon tercihi size ait, bu güzel. Ancak model öneriniz var mı?
Bir de anakartım X870 — ekstra bir ses kartı almam gerekir mi? Bu konularda bir öneriniz olursa çok memnun olurum.
Hepsini okudum, gayet başarılı. Sadece sormak istediğim birkaç şey var:
Stüdyo kulaklığı ve mikrofon tercihi size ait, bu güzel. Ancak model öneriniz var mı?
Bir de anakartım X870 — ekstra bir ses kartı almam gerekir mi? Bu konularda bir öneriniz olursa çok memnun olurum.
Anladım. Peki, Lamzu Maya X'in daha üst bir modeli var mıdır, daha kaliteli midir, yoksa Lamzu Maya yeterli olur mu?Yeterli bilgim yok anakart konusunda. Yeni konu açabilirsiniz isterseniz.
O ünite sadece ses kartı görevi mi görüyor? Ne işe yarıyor, bilginiz var mı kablolu modelinde?Zaten Nova Pro'da o yanındaki ünite ses kartı görevi görüyor senin anakartında da kötü bir ses kartı yok ama Nova Pro'daki üst seviye olduğu için yeterli olur CS de.
Anladım. Peki, Lamzu Maya X'in daha üst bir modeli var mıdır, daha kaliteli midir, yoksa Lamzu Maya yeterli olur mu?
O ünite sadece ses kartı görevi mi görüyor? Ne işe yarıyor, bilginiz var mı kablolu modelinde?
Genel olarak ses kalitesini arttırmak hocam amacı. Onun harici EQ ayar falan da yapabiliyorsun ses profilleri var ama genel amacı ses kartı diyebilirim. Lamzu maya X teknik olarak en üst seviye mouse zaten bunun üstü yapı kalitesiyle alakalı ki maya X kalite olarak da üst sevive.
Gönderdiğiniz ürünleri tek tek inceliyorum. YouTube’da paylaştığınız masa modeline baktım, ayak kısmında biraz sorunlar var gibi görünüyor. Sallanma problemi yaşamamak için farklı bir model ya da daha sağlam bir öneriniz var mı?Hocam kulaklık konusunda bir studyo kulaklığı daha mı mantıklı olur? Genel olarak Gaming kulaklıklardan daha iyi olduklarını biliyorum ama ks'nin ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum.
Hocam kulaklık konusunda bir studyo kulaklığı daha mı mantıklı olur? Genel olarak Gaming kulaklıklardan daha iyi olduklarını biliyorum ama Ks'nin ses kartı yeterli olur mu bilmiyorum.
Gönderdiğiniz ürünleri tek tek inceliyorum. YouTube'da paylaştığınız masa modeline baktım, ayak kısmında biraz sorunlar var gibi görünüyor. Sallanma problemi yaşamamak için farklı bir model ya da daha sağlam bir öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.