E-spor için ekipman önerisi

• Konuyu başlatan OPARS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 91
  • Görüntüleme 1.591
WLmouse Beast X Pro Wireless Mouse
Arkadaşlar şu mouse
Boy: 20cm
En: 9 cm
Claw Grip için uygun olur mu bunu da arkadaşıma hediye edeceğim el ölçüleri benimle aynı

Uygun olur mu?

Uygun olur ama istek dahilinde alınabilir. Hafiflik takıntısı yoksa o parayı etmez bence, varsa da etmez ama bu modeli istiyorsa alabilirsin. Kendi aldığın maya X veya Superlight 2 de bakılabilir.

Uygun olur ama istek dahilinde alınabilir. Hafiflik takıntısı yoksa o parayı etmez bence, varsa da etmez ama bu modeli istiyorsa alabilirsin. Kendi aldığın maya X veya Superlight 2 de bakılabilir.
Eğer uygunsa güzel ben maya x'i denerim arkadaşımda wl mouse dener hoşuna gitmesse değişiriz duruma göre iyi olur 2mouse denemiş oluruz

Eğer uygunsa güzel ben maya X'i denerim arkadaşımda WLmouse dener hoşuna gitmesse değişiriz duruma göre iyi olur 2mouse denemiş oluruz

Olabilir hocam. Teknik olarak aynı zaten WLmouse magnezyum olduğu için fiyat bandı artıyor. Zevkine kalmış bir şey.

Skatez konusunu sormuşsunuz hocam aldığınız pad kontrol bir pad bunun üstüne kontrolü artıracak bir skatez mi istiyorsunuz yoksa biraz kayganlık eklensin mi?

Kontrol mu mantıklı olur ekstra skatez almaya gerek var mi ne dersiniz bilemedim

Siz bileceksiniz hocam ama aşırı bir etkisi olmaz isterseniz dayanıklılık üzerine bir skatez de önerebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı