E-spor için mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan VAC1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.971

VAC1

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant oynuyorum. Şu an kullandığım mouse pad dandik. Boyutu bayağı büyük. Şimdi ben Valorant için nasıl bir mouse pad almalıyım? Control ile Speed arasında ne gibi farklar var? Bu sens değerlerine en uygun mouse pad nedir? Bütçem 150-200TL.

Sens: 0.35

DPI: 800.

Tavsiye ederim bu bütçede gerçekten iyi bir pad. Bildiğim kadarıyla e-spor içinde kullanılıyor. Speed padler kız odaklı pürüssüzdür. Control padler ise pürüzlüdür ve hızdan çok doğruluk odaklıdır. Speed'de mouse uçar resmen Control'de kaydırmak bir nebze zordur.

İndirimde QCK 160TL olmuştu. Pazarı bekleyin aceleniz yoksa.
Glorious XL kullanıyorum, ucuzlarsa önerebilirim. 125TL'ye almıştım ilk çıktığında, 150TL falan olursa alınabilir. (46x40 boyutu var.)
Klasse huoyun da alabilirsiniz. Bunların arasında en iyisi o.

Valorant oynuyorum. Şu an kullandığım mouse pad dandik. Boyutu bayağı büyük. Şimdi ben Valorant için nasıl bir mouse pad almalıyım? Control ile Speed arasında ne gibi farklar var? Bu sens değerlerine en uygun mouse pad nedir? Bütçem 150-200TL.

Sens: 0.35

DPI: 800.

Bu bütçede en iyi seçenek bu.

Yüzeyi mikro dokuma kumaş ve control-speed arası dengeli. Yani ilerlemek istediğinde hiçbir şekilde tıkanma olmuyor. Durmak istediğin zaman da rahatça duruyor. SteelSeries alma fiyatını hak etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı