E-spor için üniversiteden vazgeçilir mi?

• Konuyu başlatan VAC1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.940

VAC1

Zeptopat
Daha fazla  
Sevdiğim işi yapmak istiyorum. 19 yaşındayım. Valorant'ta bir şeyler başarmak istiyorum. Gecemi gündüzüme katıp bu işi yapmak istiyorum. Rankım immo1 sayılır. Ekipman sıkıntım yok, zaman sıkıntım yok. Sizin fikriniz nedir?

Üniversite mezunu arkadaşlarım dışarıda iş bulamazken lise diplomanız ile nasıl ve nerede iş bulabileceksiniz? E-Spor planınız hayatınızı idame etmenize yetecek mi?

Üniversitenizi okuyun hocam.

Mezuna kaldım. Eğer üniversite kazanmam için sıfırdan çalışmam gerekiyor.

Yeteneğin yoksa e-spor boş iş her zaman senden daha iyi oynayan birisi çıkacaktır. Mesleğine odaklan oyunlar gelip geçici. İleride çok pişman olursun.

Vallahi şöyle diyeyim öyle bir oynuyorum ki çok iyi oynuyorum amma velakin diğer maçta aynı performansı gösteremiyorum. Durum değişkenlik gösteriyor.

Üniversite mezunu arkadaşlarım dışarıda iş bulamazken lise diplomanız ile nasıl ve nerede iş bulabileceksiniz? E-spor planınız hayatınızı idame etmenize yetecek mi?

Bir tutunursan çok iyi şeyler olur.

Mezuna kaldım. Eğer üniversite kazanmam için sıfırdan çalışmam gerekiyor.

Vallahi şöyle diyeyim öyle bir oynuyorum ki çok iyi oynuyorum amma velakin diğer maçta aynı performansı gösteremiyorum. Durum değişkenlik gösteriyor.

Bir tutunursan çok iyi şeyler olur.

Hocam mezuna kaldığınızdan bahsetmişsiniz kişisel düşüncem hem dersinize çalışın hem de takım arayın eğer iyi bir takımda yer alırsanız üniversite kariyerinizi durdurabilirsiniz fakat gelmez ise okulunuzu okuyun.

Hocam üniversite garanti hem okuyup hem oyun oynayabilirsiniz ama okumayı bir kenara atarsanız oyundan ilerleyemediğiniz takdirde para kazanamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı