egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #1 Merhaba FIFA gibi oyunların e-spor maçlarını izlemek istiyorum. İlk defa izleyeceğim skorların takip edildiği bir uygulama var mı?
Merhaba FIFA gibi oyunların e-spor maçlarını izlemek istiyorum. İlk defa izleyeceğim skorların takip edildiği bir uygulama var mı?
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 egwmen dedi: Merhaba FIFA gibi oyunların e-spor maçlarını izlemek istiyorum. İlk defa izleyeceğim skorların takip edildiği bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tef ligi canlı yayınları var onu izleyebilirsin. Artı 0 Eksi
egwmen dedi: Merhaba FIFA gibi oyunların e-spor maçlarını izlemek istiyorum. İlk defa izleyeceğim skorların takip edildiği bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tef ligi canlı yayınları var onu izleyebilirsin.
KS KS egwmen Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 165 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #3 Gamer_06 dedi: Hocam tef ligi canlı yayınları var onu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm de canlı skor veren uygulama yok mu teşekkürler yine de. Artı 0 Eksi
Gamer_06 dedi: Hocam tef ligi canlı yayınları var onu izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam gördüm de canlı skor veren uygulama yok mu teşekkürler yine de.