E-sporcu olmak istiyorum

Bilgisayarda çok vakit geçirmek benim için sıkıntı değil ayrıca okumayacağım demedim ki iyi bir üniversiteye gidip hobi olarak başlayıp kariyere dönüştürmeye çalışacağım.

Ben ne olur ne olmaz diye tekrardan söyleyeyim dedim. Peki neden e-spor? Yani eleştirmek için sormuyorum, merakımdan soruyorum. Eğer oynamayı seviyorsanız ve insanların görmesini istiyorsanız video çekebilirsiniz.

E-sporcu demek benim mesleğim bu oyun demek gibi bir şey. Gün boyu bilgisayardan kalkmadan aynı oyunu oynarım ben diyorsan dene.

Bilgisayarda vakit geçirmek konusunda sıkıntım yok sadece önümüzdeki dönemlerde sistemim tam olacak ayrıca şimdilik sadece bir düşünce ama ciddi bir düşünce üniversiteyi iyi bir yerde kazanıp hobi olarak başlamak istiyorum ondan sonra kariyere dökme çabaları.

Ben ne olur ne olmaz diye tekrardan söyleyeyim dedim. Peki neden e-spor? Yani eleştirmek için sormuyorum, merakımdan soruyorum. Eğer oynamayı seviyorsanız ve insanların görmesini istiyorsanız video çekebilirsiniz.

Daha çok ilgimi çekiyor e-spor mecrası.

Köy kıraathanesinde gibi hissettim kendimi cevapları okurken. Oku meeemur ol yiğenim inderned minderned boj ijler.
Edit: Üniversite okumak konusunda katılıyorum ama arkadaşlara.

Hocam dedim her cevabın altında okulu bırakmak gibi niyetim yok üniversiteyi güzel bir şekilde tutturup hobi olarak başlamak istiyorum ardından kariyere dökme çabaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı