E-sporcu olunur mu?

f4cupee

Femtopat
Daha fazla  
1 yıldır Valorant oynuyorum. Sıfırdan başladım. Önceden CS geçmişim vardı espor hayallerim var comeback gibi lewn gibi yücelik 1'im şu an yücelik 2Y'e doğru gidiyorum henüz 15 yaşındayım. Böyle 1 yıl daha tryhard oynasam yani olabilir miyim? Nasıl görüp iletişime geçiyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda boş umut vermeyeceğim hocam, 9-17 yaşlarım komple FPS-Rekabetçi oynayarak geçti, kimi zaman csgo kimi zaman valorant, çocukken oyun oynayarak deli gibi para kazanma fikri çok hoş geliyor insana ama öyle değil, bu yaştan itibaren oyun için ekstradan harcayacağın emeği kendi üzerine harcarsan zaten ileride çok rahat şekilde para kazanıp mutlu şekilde yaşarsın, gelelim asıl cevaba, öyle 1-2 senede e-sporcu olabilmen imkansıza yakın, ya çok büyük yeteneğin olması gerekiyor ya da yatıp kalkıp oyunun başında takılman, ayrıca diyelim ki iyi oynamaya başladın, bu seferde devreye şans giriyor, mükemmel oynayıpta takımlara kendini gösteremeyen, gösterse bile takımlara giremeyen tonla insan var, bu şekilde tanıdıklarımda oldu, bıkıp e-sporu bırakan, ama eğer ben bunları biliyorum ona rağmen istiyorum diyorsan, şimdiden kendini geliştirmeye başlaman gerekiyor, aim anlamında değil, yabancı dil, taktik, konuşma becerisi gibi, aim anlamında ise günde yapacağın 30dk-60dk antremanlar seni çok yüceltmez, ağır bir antreman belirleyip rutin olarak bir gün bile aksatmadan onu yapman gerekiyor. Benim sana tavsiyem oyunu sadece eğlenmek için oyna. Kısaca 1 yılda e-sporcu olamazsın, yıllarını alacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı