E-sporcular neden Windows 11 kullanmıyor?

ciar

Centipat
Daha fazla  
Dostlarım tüm e-sporcular Windows 10 kullanıyor şu an Windows 11 Pro kullanıyorum performans açısından hangisi daha iyi? Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.

Dostlarım tüm e-sporcular Windows 10 kullanıyor şu an Windows 11 Pro kullanıyorum performans açısından hangisi daha iyi? Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.
E-Sporcular ince ayar yaptıkları için bir işletim sisteminde uzun süre kalıyorlar.

Gereksiz bir hareket olur. Aralarındaki performans farkı yok denecek kadar az, sistemin iyiyse hissedemezsin bile.

Son düzenleme:

Bence Windows 10 piyasada uzun süredir olduğu için oyunlar daha optimize çalısıyor olabilir. Ayrica kullanicilar uzun yillardir Windows 10'a alismis durumda. Ama bu demek degil ki Windows 11'e gecilmesin. Gerektigi zaman degisim sarttir.

Hellian ve bazı yayıncılar Windows 11 kullanıyor bazıları dosya kaybı yaşamamak için geçmek istemeyebilir.

Biri diğerinin makyajlı hali olduğu için aralarında fark yok doğru düzgün. E sporcular alıştığı şeyi bırakamadıkları içindir.

Hellian ve bazı yayıncılar Windows 11 kullanıyor bazıları dosya kaybı yaşamamak için geçmek istemeyebilir.

Helliana işletim sistemi fark etmiyor. Adam 10 da da yargi dagitiyordu 11 de de yargi dagitiyor.

Vallahi hiçbir farkı yok RAM'in 8 GB değilse kal ben yeni deneyimlemek için geçtim farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…