E-Sporcular ince ayar yaptıkları için bir işletim sisteminde uzun süre kalıyorlar.Dostlarım tüm e-sporcular Windows 10 kullanıyor şu an Windows 11 Pro kullanıyorum performans açısından hangisi daha iyi? Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.
Kullanılmayacak anlamına gelmiyor.Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.
Dostlarım tüm e-sporcular Windows 10 kullanıyor şu an Windows 11 Pro kullanıyorum performans açısından hangisi daha iyi? Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.
Dostlarım tüm e-sporcular Windows 10 kullanıyor şu an Windows 11 Pro kullanıyorum performans açısından hangisi daha iyi? Geçmeye değer mi 2025 Ekim'den sonra desteği kesilecek.
Hellian ve bazı yayıncılar Windows 11 kullanıyor bazıları dosya kaybı yaşamamak için geçmek istemeyebilir.
32gb ram varVallahi hiçbir farkı yok RAM'in 8 GB değilse kal ben yeni deneyimlemek için geçtim farkı yok.
32gb ram ddr5 4060ti ryzen 5 7500f varGereksiz bir hareket olur. Aralarındaki performans farkı yok denecek kadar az, sistemin iyiyse hissedemezsin bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.