Merhaba arkadaşlar geçen sene dağıtılan etab 4 leri biliyorsunuz.Etab 4 sahibi olarak root atmak istiyorum fakat fabrika ayarlarına sıfırlanmıyor. Rehberdeki usb debug vardı onuda denedim meb kurulmasını engelledi. Yeni yöntem bilen yapabilen varsa Bana yardım edebilirseniz mutlu olurum.
Dostum o iş biraz karışık. Cihazı oradan sıfırlayamıyorsun. Ayarlardan bazı şeyleri devre dışı bırakacaksın, sonra ayarlardaki cihazı sıfırla seçeneğinden yapacaksın. Ben yaptım şifre istiyor şimdi. Root'dan vazgeçince ortada kaldım.
Merhaba arkadaşlar geçen sene dağıtılan etab 4 leri biliyorsunuz.Etab 4 sahibi olarak root atmak istiyorum fakat fabrika ayarlarına sıfırlanmıyor. Rehberdeki usb debug vardı onuda denedim meb kurulmasını engelledi. Yeni yöntem bilen yapabilen varsa Bana yardım edebilirseniz mutlu olurum.
Google playdan factory reset indir rahatlıkla atarsın resetini Eyer hart reset atacağım diyorsan Ses açma ve güç dümesine bas yazı çıkınca ordan 2.seçenege gel güç tuşuyla seç ve orda 1 tane yes var ona bas eyer atmassa 5 kere dene böle böle hart reset atacaktır