E Tab 4 kernel bütünlüğü bozuldu hatası

Numan Oktyy

Hectopat
Daha fazla  
Recep abi Etab 4 "kernel bütünlüğü bozuldu lütfen servise gönderiniz" diyor. Tablete root atmaya çalıştım fakat beceremedim ve sonucu bu oldu. Servise göndermeden de halledebilir miyiz yoksa illa servis mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
E tab 4 bende de var. Acaba nasıl root attın :) Paylaşırsan sevinirim. Ayrıca birkaç arkadaşım da böyle bozmuşlardı okuldaki müdür yardımcısına verdiler öyle düzelttirdiler.

Mobogenie PC sürümü ile Root atmaya çalıştım ama beceremedim :) Sende video falan izleyerek becerebilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update'i güncelle, bağlanır. Ayrıca Recep abi cihaz her ROM'u kabul etmezki. Bizim buralardaki bilgisayarcılara götürdüm ve yapamadılar. Tableti bir şekilde fabrika ayarlarına sıfırladım. Ama yine aynı bilgisayara bağlanıyor. Ama orijinal ROM'u nereden bulacağım ? Servise yollarsam kullanıcı hatası diyecekler. Yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
Recep abi Etab 4 "kernel bütünlüğü bozuldu lütfen servise gönderiniz" diyor. Tablete root atmaya çalıştım fakat beceremedim ve sonucu bu oldu. Servise göndermeden de halledebilir miyiz yoksa illa servis mi ?

Abi tabletin arkasındaki güç ve ses açma düğmesine ayni anda bas bi ekran gelince wipe data facrory reseti sec güç dugmesiyle bir suru no var sen yesi seç bekle eğer kendi kendine rest atarsa güç düğmesine uzun bas kapat yine aynisini yap söyle olacak
/data
/chashe
Wipe data complete
Sonra ilk ekranda rebot system var onu sec res arsin acilmasi biraz uzun sürer bekle acildinmi geçmemişse doğru servis

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı