E-tab 4 ROOT atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

brbras

Hectopat
Daha fazla  
Tablet'e güncelleme geldi biliyorsunuz hiç bir şey yapılmıyor, ben de dedim rootlayayım ama o da yapılmıyor :) hiçbiri artık calışmıyor. Bunun yeni bir yolu var mı? Eskilerin hiçbirini yapamadım calışmadılar, engellenmişler herhalde yardım edin arkadaşlar.
Bir de bu tablet rootladıkdan sonra garanti kapsamından cıkıyor değil mi? Yani alakasız bir yer olsada mesela şarj yeri bozulsa bile yapılmıyor değil mi? Çünkü şarj yeriyle problemim var. Kaç kere bozuldu :D ondan bir daha bozulacağına neredeyse eminim. Neyse arkadaşlar yardım edinde rootlayayım :) şimdiden teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu E-Tab denilen şey okulların dağıttığı tablet olan mı oluyordu ? O tabletler ders için dağıtıldı diye biliyorum ben.

Bu E-Tab denilen şey okulların dağıttığı tablet olan mı oluyordu ? O tabletler ders için dağıtıldı diye biliyorum ben.
E-tab denilen şey okullara boşuna dağıtılmış, ders hariç bütün amaçlar için kullanılan ikide bir arıza veren, devletin boşuna harcama yaptığı bir projenin ürünüdür. Nasıl bilgisayar oynanıyorken ders çalışamıyorsak tabletle de ders dinlenmez tabikide doğru kullananlar var ama verimli değil.

Diğer hesep yeni acmama rağmen durduk dura ban yedi :) Neyse şimdi bu tablet root atmasan kendi eba sitesindeki matematik oyununu bile yüklüyemedim :D Ondan root atmak istiyorum. Düşünsene kendi sitesindeki mateamatik oyunu bile yüklenmiyor. Ben bu şekil kullanmasam daha iyi yani rootsuz cöp yardım edecek yok mu ?

Bu tür şeyler zaten birilerini zengin etmek için yapılır. Bunun bende farkındayım. Ama öyle yada böyle bu dandik aletler sizlere verildi. Okuduğunuz okullar kötü olabilir, bizlerin sizinkilerden daha kötüydü buna da emin olabilirsin. Kitapları para ile alırdık. Sizlerde kitaplar kötü de olsa en azından ücretsiz alıyorsunuz. En azından iyi yada kötü bizlerden daha iyi sınıflar da eğitim alıyorsunuz. Biz kötü bir eğitim aldık. Sizler bizlerden az da olsa daha iyi bir eğitim alıyorsunuz. İmkanlarınız bizim dönemlerimizden daha iyi. Bu Ülkede birşeyler değişecek ise gençler ve yeni nesiller sayesinde değişecek. Şimdi ki örümcek kafalarla, eski kafalarla bir yere varamadık, varamayacağız da. Ama en azından kendimizi geliştirip Ülkemiz için iyi makama mevkiye birilerinin yetişmesine vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Oyun da oynayacağız, derste çalışacağız bu Ülkede birşeyleri hep beraber değiştireceğiz. Bu dediklerimide abi tavsiyesinden çok bir arkadaş tavsiye olarak al. Abilik taslamak gibi bir niyetim yok. Önemli olan elde ki imkanlarla en iyisini başaramabilmektir. Bizler çok bir şey başaramadık, en azından dandik te olsa o tabletlerle internetten bir araştırma yapıp, 5 kelime öğrensen bile bu sana çok şey katar. Eskiden internet çoğumuzun evini bırak mahallesinde yoktu. En azından yaşadığım yer için söylüyorum. Elinizde ki imkanları en iyi şekilde değerlendirin. Sizler iyi yerlere gelin öğrencilere IPAD dağıtın. :)

Doğru söylüyorsun abi de yani bu aleti verdiler bırakmıyola rki oynuyalım :D Böylede olmuyor yani.

O tablet sana oyun oyna diye verilmiyor. Üstelik normal şartlar altında da kullanman gereken servisleri kullanamayacağın da tamamen palavra. Çok root atmak istiyorsan yakında bir rehberimiz olacak, onu bekleyebilirsin.

Ayrıca çift hesap açmayacaksın. Her sayfada ibare var aldığın ban ile ilgili. Bulunduğun yerin kurallarını okumadığın sürece sürekli banlanacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı