E-Tab 5 EBA Market Fixlendi mi?

Furkanet

Hectopat
Daha fazla  
Daha geçen hafta rahatlıkla EBA market bugunu kullanarak root attım ama bugün yemiyor, acaba EBA market fixlendi mi? Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün marketi fixlediler sanırım. Dün asphalt 8 clean masterı yükleyebiliyordum. Bugün fabrika ayarlarına döndürüp root atıcaktım fakat hiç bir uygulamayı yükleyemiyorum. Bug çalışmıyor. Sizdede bu sorun var mı?

Dün kendi tabletimde CM bugunu başarıyla uygulamıştım fakat buün arkadaşımın tabletinde denediğim zaman sonuç alamadım. Galiba fixlendi :/

Arkadaşlar fixkendi malesef. Güncellemeleri kontrol edince Clean Master 'ı da sildi. Yaz tatilinde root atarım diye düşünüyordum ama malesef olmayacak bu da. Mebin aklında ne var bilmiyorum. Eğitim için verilen tabletler eğitimde kullanılmıyor, süs gibi durmasını istemeyip başka şeyler için kullanmak istediğimizde izin vermiyorlar her şeyi yasaklıyorlar. Avrupalılara özenerek bir eğitime katkıda bulunmak istiyorlar ama işin içine ediyorlar. Ne desek boştur. Allah akıl fikir versin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı