E-Tab 5 Kablosuz ve Mobogenie ile bağlanınca uygulamalar kayboluyor

Voidmoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşar, belirttiğim gibi kablosuz ve usb yoluyla mobogenie'ye bağlandığım zaman uygulamalar kayboluyor.

Kablosuzla internete bağlandığım zaman ilk başta normal bir şekilde kullanabiliyorum(2-3 dakika kadar), bir müddet sonra güncellemeler kontrol ediliyor, cockpit hatası verip, güncellemeler kontrol edildi denildiği anda bütün uygulamalar devre dışı kalıyor ve herhangi bi uygulamada isem o devre dışı kalıyor. (güncellemeleri engellemek amacıyla tabletin güncelleme bağlantısı değişik)

Mobogenie ile bağlandığım zaman, tablete kendi uygulamasını otomatik yüklüyor, daha sonra EBA Market çalışmayı durdurdu diye bi yazı çıkıyor. Normal kullanırken 1-2 dakika sonra bağlantı kesildi diyor ve tablet mobogenienin uygulamasını silmeye başlıyor, diğer uygulamalar da kayboluyor.

Tableti yeniden başlatıp çevrimdışı olarak kullandığım zaman böyle bi sorun oluşmuyor.
Bahsettiğim uygulamalar benim ek olarak yüklediğim uygulamar (clean master, oyunlar vb.)
Tablete hala uygulama yükleyebiliyorum, fakat bazı uygulamalar kaybolmak yerine direkt siliniyor. (mobogenie, es dosy a yöneticisi, rar)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı