Elimde okulun verdiği E Tab 5 cihaz var. Ben cihazı TWRP yükleyerek custom ROM atmıştım. Aynı şekilde diğer arkadaşlarım da yaptı. Uzun süre kullandım ve Android sürümünü yükseltmek istedim, TWRP'den yaparken yanlışlıkla yüklemek istediğim ROM'u ve yüklü olan ROM'u sildim ve cihazda şu an yüklü bir sistem yok ve tablet açılmıyor. PC'ye bağlamak istediğimde cihazı tanımadı uyarısı veriyor. Yeni bir ROM'u nasıl atabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tam aynı sorunu yaşadığım için aynısını yazacaktım foruma. Sen yazmışsın. Lütfen yardımcı olun ben de TWRP ile ROM' u sildim. Bilgisayardan ROM' u atıp yükleyecektim ama bilgisayar hata veriyor. Aygıtı tanımıyor. Tabletim Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WI-FI Yardımcı olursanız sevinirim. Çok çok sevinirim...
Bir arkadaş TWRP üzerinden ADB Sideload' ı aç görür demiş ama yine görmedi lütfen yardım edin.
@Ali Osman Dede , ETAB_5 in orjinal romunu yüklemeniz gerek. Yükleme yazılımı nette var. Araştırın , bulamaz iseniz haber edin bir şekilde size paylaşıma açayım ...