E-tab 5 root

HalaMadrid

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar meb yeni guncellemelerle birlikte bu root işini bir hayli zorlaştirdi. Tablete format attim guncelleme almamasi için aninda adres değiştircektim bir baktim wifi parolasini yazdiğim anda guncellendi ve açildi. Eba market uygulamalari hariç hiçbir şey yuklenmiyor. Onceden internet bağlantisi kesilince uygulamalar gitmiyordu artik o da gidiyor. Yani root şart oldu. Bunu nasil yapabiliriz bilen var mi? Normal root yontemleri işeyaramiyor cm de yuklenmiyor?.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çok zorlaştı haklısın. Artık o işlemi tablet açıkken yapamayıyorsun. Tablet kapalıyken yapman gerekiyor. Bunun içinde Etab 5'in driverine ihtiyacın var. Daha sonrada Turkdevs android geliştiricilerinin kendi sayfalarında paylaştıkları ROM'a ve SP flash tool uygulamasına ihtiyacın var. Son bir şeyk kaldı o da TWRP recovery imajı. Eğerki olmazsa yapamazsan özelden konuşur hallederiz. Kimsenin tableti kilitli kalmayacak. :)

Ben tablete root attırdım ama bugün hocamız gelip root atanlar disiplin cezası ve 300 lira para cezası var dedi. MEB bize imac yazilimi gonderdi tabletlerinizi getirin duzeltiyim dedi ve herkez duzelttirdi. Baska kimsede varmi blyle olay?

Tamamen gözünüzü korkutmak için uydurulmuş bir yalan. Devletin para cezası uygulayacağını sanmiyorum.

Neredeyse 1 sene olacak hala rootlu. Baktiklari felan yok hep goz boyama. Kurmasi cok kolay youtubeda yapan bir suru kisi var. Arastirirsan 10 dk ya yaparsin. Kahrolsun MDM.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı