L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Şubat 2021 #11 Şu an SpaceDesk uygulaması ile telefonumu 2. monitör olarak kullanıyorum. Konu sahibi halen kullanmak istiyorsa deneyebilir.
Şu an SpaceDesk uygulaması ile telefonumu 2. monitör olarak kullanıyorum. Konu sahibi halen kullanmak istiyorsa deneyebilir.
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #12 Lord Raiden dedi: Şu an spacedesk uygulaması ile telefonumu 2. monitör olarak kullanıyorum. Konu sahibi halen kullanmak istiyorsa deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
Lord Raiden dedi: Şu an spacedesk uygulaması ile telefonumu 2. monitör olarak kullanıyorum. Konu sahibi halen kullanmak istiyorsa deneyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 3 Şubat 2021 #13 Abdullah BİLEN dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Sonucu bekliyorum.
Abdullah BİLEN dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Sonucu bekliyorum.