E Tab 5 Wi-Fi çalışmıyor

404158

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Okuldan verilen GM eTab 5 tablette Wi-Fi çalışmıyor. Şöyle ki daha çok çocuklar oyun için kullanıyordu. Rootluydu ama kaç yıldır böyle bir sorun yoktu. Wi-Fi açılamıyor. Wi-Fi açılmaya çalışıyor ama nafile. Bağlanamıyor değil hiç açılmıyor. Bluetooth da benzer davranıyor ama açılıyordu. Ta ki tamirciden sonra o da açılmıyor. Ben birkaç ROM denedim, MEB'in kendi paylaştığı dahil. Tamirci farklı bir Root atmış, yine çalışmıyor. Bilgisi, fikri olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Okuldan verilen GM eTab 5 tablette Wi-Fi çalışmıyor. Şöyle ki daha çok çocuklar oyun için kullanıyordu. Rootluydu ama kaç yıldır böyle bir sorun yoktu. Wi-Fi açılamıyor. Wi-Fi açılmaya çalışıyor ama nafile. Bağlanamıyor değil hiç açılmıyor. Bluetooth'da benzer davranıyor ama açılıyordu. Ta ki tamirciden sonra o da açılmıyor. Ben birkaç ROM denedim, MEB'in kendi paylaştığı dahil. Tamirci farklı bir Root atmış, yine çalışmıyor. Bilgisi, fikri olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Tamirci Wi-Fi entegresine zarar vermiş olabilir ya da direk tamircinin müdahalesi olmadan entegre bozulmuş olabilir eğer orijinal yazılımında çalışmıyorsa entegreye baktırmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı