E-Tab dağıtımı bitti mi?

9.Sınıfa yeni başlarken, 8.sınıfın sonlarında bile tüm okul bunu konuşuyordu. Herkes meraklıydı tabi. Şuan 11.sınıf öğrencisiyim. Okulumuza ilk geldiğimde 10.sınıflara dağıtılmıştı, biz 9.sınıf iken. Biz ne gördük? Hiçbir şey :D Demem o ki şans işi, ama çok çok şanslı olmanız lazım. Kaldı ki o tabletler bizim elimize de gelmiş, rootlayıp, formatlayıp sahibine oyun oynaması için teslim etmiştik :D

Bizim okulda 2 sene önce ki 10. sınıflara vermişler. Ama geçen seneki 10. sınıflara vermemişler. Büyük ihtimal bu sene ki 10. sınıflara da vermezler, seneye bize de vermezler yani şans işi. :)

2015-2016 Eğitim öğretim yılında 10. sınıflara verdiler. Ben o zaman 9. sınıftım. Biz 10 olunca vermediler. 11 Olduk hala vermediler. İptal olmuş olabilir. İyi de oldu. Kimse ders için kullanmıyordu. İşine gelince ''Anonymous hackerı'' olabilen öğrencilerimiz bir şekilde engeli kaldırıp oyun, müzik gibi uygulamaları kullanabiliyordu. En azından benim okulumda öyle.

Bize vermişlerdi 2 yıl önce hiç kullanmadım şimdi bir telefoncuya götürüp rootlatıp sonra da letgoda elden çıkarmayı düşünüyorum. Zaten öyle pek de para edecek bir şey değil bari iki üç gün yemek söyleriz yemeksepetinden. :D

Bize vermişlerdi 2 yıl önce hiç kullanmadım şimdi bir telefoncuya götürüp rootlatıp sonra da letgoda elden çıkarmayı düşünüyorum. Zaten öyle pek de para edecek bir şey değil bari iki üç gün yemek söyleriz yemeksepetinden. :D
Hocam ne kadara elinden çıkarırsın film izlemek icin güzel bir cihazda :D belki alırım.

Hocam öyle deme çok güzel dizi izleniyor o tabletten. :)

Verirler diye düşünüyorum yine 2.dönem sonlarına doğru.E-tab 6 özelliklerini bir arkadaş babası o projede çalışıyor diye paylaşmıştı.Bana göre verirler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı