Marla Singer
Gigapat
Kaynak nedir?Dolap gibi uygulamalarda 30bin TL'ye kadar vergi alınmıyor şirket olarak değil de bireysel satış yaptığın için.
Kaynak nedir?Dolap gibi uygulamalarda 30bin TL'ye kadar vergi alınmıyor şirket olarak değil de bireysel satış yaptığın için.
Kaynak nedir?
Maalesef hayır. 1 TL'ye sakız satsanız bile vergilendirmek zorundasınız. Ancak bu kurallara uyan yok, denetleyen de yok.Yani emin değilim ama belli bir bütçeye kadar vergi vermiyorsun diye biliyorum.
Hocam Funko Pop neden bu kadar ucuz bu arada.Merhaba dostlarım sizinle bu mutlu haberi paylaşmak istedim 5aydır Almanya'daki kuzenim ile uzun uğraşlar sonucu figür funko pop lego tarzı şeyler satan bir mağzayla anlaştık ve 2gün önce dolap mağzamızı açtık bu kadar yoğun ilgi göreceğini asla tahmin etmemiştim ama ilk günden 1200 kişi sadece bir tane ilanıma baktı 75kişi soru sordu ve 1kişi ürün satın aldı benim için çok büyük bir meblağ değil ama hesabıma bakıp bakıp mutlu oluyorum ama şimdi sizlere bir sorum var yani hazır tam olarak istediğim kitleyi yani koleksiyoncuları buldum işi büyütmek için şimdi ne yapmalıyım?
Hocam funko pop neden bu kadar ucuz bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.