E-Ticaret kazandırır mı?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Şimdi değil. 1 Sene sonra YKS Serüveni bittikten sonra başlamak istiyorum. Toptan kıyafet almak istiyorum mesela. En çok satılan parçalardan. Polo yaka olabilir. Bunu shopier üzerinden satmak istiyorum. Trendyol da olabilir. Hepsiburada da olabilir. Zaten biz tekstilciyiz. Kumaşçıyız. İş yerimiz var. Ama ben kendi başıma ticaret yapmak istiyorum. Gelirim olsun istiyorum. Sosyal medyadan mesela sponsorluk alsam, çevrem de var biraz. İyi kötü bir şeyler kazanabilir miyim?

Kazandırır. Özellikle giyim sektöründe kar marjı iyi olduğu için daha çok kazandırır. Ama farklı bir ürün sunmadığın sürece pazarlaması vb. çok zor olur. Giyimde en temizi mağaza açıp doğrudan satış yapmak. Online yaptığın satışlarda çoğu iade oluyor.

Kazandırır. Özellikle giyim sektöründe kar marjı iyi olduğu için daha çok kazandırır. Ama farklı bir ürün sunmadığın sürece pazarlaması vb. çok zor olur. Giyimde en temizi mağaza açıp doğrudan satış yapmak. Online yaptığın satışlarda çoğu iade oluyor.
Mağaza işi beni şuanlık aşar. Bizim iş yerinde satamam çünkü konseptimiz kumaş. İlerleyen zamanlar da şöyle yaparım. Bizde kot kumaşlar var. Keten kumaşlar var. Kot pantolon yapıp mağazalardan çok çok daha uyguna satabilirim mesela. Kendi markamın etiketini de basarım. Amcam buna benzer konfeksiyon işi yapıyor. Ama ben yapabilir miyim bilmiyorum.

Şimdi değil. 1 sene sonra YKS serüveni bittikten sonra başlamak istiyorum. Toptan kıyafet almak istiyorum mesela. En çok satılan parçalardan. Polo yaka olabilir. Bunu Shopier üzerinden satmak istiyorum. Trendyol da olabilir. Hepsiburada'da olabilir. Zaten biz tekstilciyiz. Kumaşçıyız. İş yerimiz var. Ama ben kendi başıma ticaret yapmak istiyorum. Gelirim olsun istiyorum. Sosyal medyadan mesela sponsorluk alsam, çevrem de var biraz. İyi kötü bir şeyler kazanabilir miyim?

Al sat yapmak istiyorsun sanırım kazandırır bence ama bütçe yoksa direk tişört tasarlayıp maliyetsiz kazanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı