E ticaret sitelerinden sipariş verirken nelere dikkat edilmeli?

SAGKOLIK

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazen ailede kimse evde olamayabiliyor ve indirimli ürünler siparişi verdiğimde bu durum sıkıntı çıkarıyor.
Çünkü bana en yakın kargo bayisini çok uzak gösteriyor ve bu yüzden gün sonunda iptal etmek zorunda kalıyorum.

Yakınımda optikçi, helal market diye bir bakkal tarzı bir yer, PTT, A101, şok var hangisine sipariş etmeliyim ve alırken hangi bilgileri vermeliyim?

Bazı sitelerde "teslim noktası" denilen sistem var. Hepsiburada, N11 ve Trendyol bu sisteme sahip gördüğüm kadarıyla. İlla kargo şubesi seçmek yerine teslim noktasını seçebilirsiniz. Eğer işinize/okulunuza yakın bir teslim noktası varsa oradan alırsınız daha rahat edersiniz.

Bu sitelere üye olan teslim noktaları dışında yerleri önermiyorum. Çünkü kargoda bir sorun yaşandığında başınıza büyük bela açılabilir.

Bazı sitelerde "teslim noktası" denilen sistem var. Hepsiburada, N11 ve Trendyol bu sisteme sahip gördüğüm kadarıyla. İlla kargo şubesi seçmek yerine teslim noktasını seçebilirsiniz. Eğer işinize/okulunuza yakın bir teslim noktası varsa oradan alırsınız daha rahat edersiniz.

Bu sitelere üye olan teslim noktaları dışında yerleri önermiyorum. Çünkü kargoda bir sorun yaşandığında başınıza büyük bela açılabilir.
Çok sağol.

Bir de Amazon'dan mesela ürün alacağım o zaman ne yapmalıyım? Yada Amazon'dan ürün alırken teslimat noktasına sipariş edebilir miyim mesela?

Son düzenleme:
Çok sağol.

Bir de Amazon'dan mesela ürün alacağım o zaman ne yapmalıyım? Yada Amazon'dan ürün alırken teslimat noktasına sipariş edebilir miyim mesela?
Amazon'un teslimat noktası özelliği yoktu galiba. Fakat kargolarını genelde Kolay Gelsin isimli firma ile yolluyor. Kargo takip sitesi üzerinden "komşuya bırak" gibi seçenekleri işaretleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı