E-ticaret sitesi için chatbot nasıl yapılır?

Bence proje gayet güzel birçok farklı alandan sizi çok geliştirir. Ancak hocanızın da ne istediğini bilmemesi işi biraz zorlaştırıyor.
Klasik üniversite hocası işte hocam :D Bölüm başkanı listeyi yayınladıktan sonra herkes danışman hocasıyla iletişime geçip proje hakkında konuşsun tam ne istediğini dedi. Ama hocaya mail falan ne varsa attık yok dönmüyor adam :D

Bence proje gayet güzel birçok farklı alandan sizi çok geliştirir. Ancak hocanızın da ne istediğini bilmemesi işi biraz zorlaştırıyor.
Hocam şimdi tam detayı ile öğrendim. Zaten bizden NLP ile yapmamızı istiyorlarmış.

"Natural language processing chatbot for customer support"

Önerebileceğiniz materyal, eğitim tarzı bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
Klasik üniversite hocası işte hocam :D Bölüm başkanı listeyi yayınladıktan sonra herkes danışman hocasıyla iletişime geçip proje hakkında konuşsun tam ne istediğini dedi. Ama hocaya mail falan ne varsa attık yok dönmüyor adam :D

Hocam şimdi tam detayı ile öğrendim. Zaten bizden NLP ile yapmamızı istiyorlarmış.

"Natural language processing chatbot for customer support"

Önerebileceğiniz materyal, eğitim tarzı bir şey var mıdır?

Türkçe kaynaklarda vardır illaha ki ama güncel kaynakları takip etmenizi öneririm.

Türkçe kaynaklarda vardır illaha ki ama güncel kaynakları takip etmenizi öneririm.
Teşekkür ederim hocam.

Merhaba, bitirme projem için başlıkta belirttiğim projeyi yapmam gerekiyor. Görüşlerinizi almak istiyorum, sizce hangi dil ile yazmalıyım? Nasıl bir şey yazmalıyım? Ucu çok açık bir konu o yüzden önerilerinize açığım.

Hangi seviye bir bitirme projesi?

Ya kendin NLP modelini gelistirecek ve train edeceksin; ya hazir train edilmis modelleri modifiye ederek serve edeceksin ( ollama + hugging face ) ya da bir chatbot API'ina proxy'lik yapacaksin.

Ya kendin NLP modelini gelistirecek ve train edeceksin; ya hazir train edilmis modelleri modifiye ederek serve edeceksin ( ollama + hugging face ) ya da bir chatbot API'ina Proxy'lik yapacaksin.

Hocam çok ileri düzey değil. Yani kütüphane kullanarak Python ile yazarsam yeterli olacağını düşünüyorum.

Ya kendin NLP modelini gelistirecek ve train edeceksin; ya hazir train edilmis modelleri modifiye ederek serve edeceksin ( ollama + hugging face ) ya da bir chatbot API'ina Proxy'lik yapacaksin.

Hocam merhaba, ben bir NLP kursu aldım ve bitirdim. Ama projeyi yaparken yine de destek alacağım başka kaynaklar lazım. Bildiğiniz NLP ile chatbot yapan bir Türk kaynak var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı