E-ticaret toptancı bulamıyorum

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
AralGame Promotör
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Kozmetik alanında 1-2 haftadır toptancı aramaktayım lakin bulamıyorum. Bulduklarımda ise çok abes fiyatlar buluyorum. Örneğin; a sitesi internet satışında 50 TL'ye sattığı bir ürünü toptancıda fiyatına bakınca 60-65 TL gibi saçma fiyatlar görüyorum. Toptancıyla görüştüğümde ise daha ucuza bulamazsın boşuna arama diyor. E bunu alışveriş sitesinde ucuza satanlar nereden alıyorda toptancıdan daha ucuza satıyorlar anlayamadım? Fikri olan veya kozmetik alanında güvenilir toptancısı olan fikir verebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

İnternetten veya telefonla bulamazsın. Yerine gideceksin oturup konuşacaksın derdini anlatacaksın. Ortasını bulacaksın. Başta karı çok düşük tutacaksın. Yeter ki bir sürüm oluşsun ilk başlarda. Sonra toplu siparişle kendi kutu tasarımını baskını bile yaparsın emin ol.

İnternetten veya telefonla bulamazsın. Yerine gideceksin oturup konuşacaksın derdini anlatacaksın. Ortasını bulacaksın. Başta karı çok düşük tutacaksın. Yeter ki bir sürüm oluşsun ilk başlarda. Sonra toplu siparişle kendi kutu tasarımını baskını bile yaparsın emin ol.

İnanın yerlerine gittim. Adet olarak da çok yüksek adetler söyledim. İnternette 46 TL'ye satılan ürüne 37, 5 TL fiyat verdiler aklım almıyor 2-3 noktada bu şekilde söyledi.
XML bayiliği verenler ortalama %30 piyasa altına sunabiliyor. Stoklu satış yapacaksanız dükkanlarına gitmeniz en mantıklısı olacaktır, yoksa dediğiniz gibi bulamazsınız. Ankara, İstanbul için toptancı bulması çok zor olmayacaktır.

XML bayiliğinden kastınız nedir bilmediğimden soruyorum. 5-6 yıldır peraken de sektöründeyim işleyiş mekanizmasına hakimim tek sorun toptancı. Sizin önerdiğiniz bir yer var mı çünkü kimse uygun fiyata vermiyor, sanki piyasada tekelleşme var gibi.

Merhaba, XML bayilik sistemi oldukça zor . Zor olmasının nedeni bayilik veren firmanın süreç içerisinde hızlı aksiyon alamaması ve kargo süreçlerinde sıkıntı yaşanması oldukça stresli oluyor. Mevcut durumunuzda hala toptancı arıyorsanız yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı