E-ticaret web sitesinde havale ile ödeme almak yasal mı?

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, şahıs şirketi kurup 3D yazıcı baskı ürünlerini satmak istiyorum kendi web sitemde.
Kendi web sayfamı kendim yapabiliyorum, ama sanal POS entegresinde eksiğim var. Onun yerine havale EFT ile ödeme eklesem ve faturamı kessem sorun oluyor mu? Yoksa yasal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fiş verirseniz iban ile ödeme kabul edilir, ama fiş almassanız olmaz. Konuyu ben araştırmıştım vergisi uzun iş, bence uğraşma Wordpress gibi hizmetlerle hallet işini yada bir backendci tut.

Eğer fiş verirseniz iban ile ödeme kabul edilir, ama fiş almassanız olmaz. Konuyu ben araştırmıştım vergisi uzun iş, bence uğraşma Wordpress gibi hizmetlerle hallet işini yada bir backendci tut.
Verigisi nasıl uzun oluyor. Özet geçme şansınız var mı? Muhasebeci ilgilenmez mi o kısımla? Wordpress değil kodlayarak yapacağım. Sanal pos entegrasyonlarına baktım ama çok anlamadım onu. En kötü dediğiniz gibi o kısımı yaptırcam ama oluyosa başta havale düşünüyorum.

Merhaba. Yasal ama niş bir kitle yerine genele satış yapıyorsanız satış potansiyeliniz bayağı düşecektir.
Evet satış düşme olasılığı var. Ama işte sanal pos entegresi zor geliyor bana. Belki bionluktan yardım alırım.

Merhaba, şahıs şirketi kurup 3D yazıcı baskı ürünlerini satmak istiyorum kendi web sitemde.
Kendi web sayfamı kendim yapabiliyorum, ama sanal POS entegresinde eksiğim var. Onun yerine havale EFT ile ödeme eklesem ve faturamı kessem sorun oluyor mu? Yoksa yasal mı?

Merhaba konu ile alakalı yardımcı olabilirim

Verigisi nasıl uzun oluyor. Özet geçme şansınız var mı? Muhasebeci ilgilenmez mi o kısımla? WordPress değil kodlayarak yapacağım. Sanal POS entegrasyonlarına baktım ama çok anlamadım onu. En kötü dediğiniz gibi o kısımı yaptıracağım ama oluyorsa başta havale düşünüyorum.

Söylemek gerekirse bende tam olarak bilmiyorum o yüzden uğraşmak istemediğim için bıraktım freelance yapacaktım yok o bu cart curt deyince aratınca bıraktım olmuyormuş zaten 18 yaşından küçük olduğum için muhasebeci halleder dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı