E-ticaret yapma

Ömerjik

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben e-ticarete merak sarmış durumdayım ve yardımcı olursunuzdur umarım. Ben nasıl yapabilirim kazanabilir miyim? Ne yapacağımı anlatır iseniz makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimlerden ucuz bir ürün alıp sıfırının az altına satıp minik karlar elde edebilirsiniz.
Toplu bir ürün satın alıp internet üzerinden satabilirsiniz ancak bunun için vergi ödemeniz lazım.
Örneğin 250TL'lik bir ürünü indirimle 200TL'ye aldınız bunu 235TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.
Al-sat üzerine genelde.

Asıl yapabilirim kazanabilir m

İndirimlerden ucuz bir ürün alıp sıfırının az altına satıp minik karlar elde edebilirsiniz.
Toplu bir ürün satın alıp internet üzerinden satabilirsiniz ancak bunun için vergi ödemeniz lazım.
Örneğin 250TL'lik bir ürünü indirimle 200TL'ye aldınız bunu 235TL gibi bir fiyata satabilirsiniz.
Al-sat üzerine genelde.

Teşekkürler. Ben nasıl başlarım nasıl yaparım diye de merak ediyorum bu konuda da bilgili iseniz anlatır mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı