E-Ticarete devam etmeli miyim?

gturkmen222

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. E-Ticarete atılmak istiyorum. Fakat bazı müşterilerle ters düşüyorum. Atılmalı mıyım sizce? Yoksa bırakmalıyım? Birkaç kişi hakaret falan etti. Aslında CS 1.6 CS:GO server satıyorum ama eklenti kurarken falan serverde çökmeler oluyor. Bozuk eklenti kurunca serverde lag problemleri gibi şeyler oluyor. Fikriniz nedir? Ben aslında serveri sağlam teslim ediyorum ama müşterinin kurduğu eklentiler de problem olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. E-Ticarete atılmak istiyorum. Fakat bazı müşterilerle ters düşüyorum. Atılmalı mıyım sizce? Yoksa bırakmalıyım? Birkaç kişi hakaret falan etti. Aslında CS 1.6 CS:GO server satıyorum ama eklenti kurarken falan serverde çökmeler oluyor. Bozuk eklenti kurunca serverde lag problemleri gibi şeyler oluyor. Fikriniz nedir? Ben aslında serveri sağlam teslim ediyorum ama müşterinin kurduğu eklentiler de problem olabiliyor.
Satarken önceden bilgilendirme yapın. Ona göre alsınlar. Ama eğer sizi. Elinizde olan birşey varsa onu da Yapın. Daha kaliteli çökmeyecek server vs.

Hocam zaten hile korumasında tutun reunion dan tutun voicetranscode ye kadar mikrofon düzeltme felan hepsi var ama amxmodx 1.8.3 çıktı yeni benimki 1.8.2 olduğu için 3 e yüklenen eklentiler bende çalışmamakta ki zaten oyt ve csd gibi sitelerde 1.8.2 kullanmakta üstelik bende reapi desteği bile var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı