E-ticaret'e nasıl atılınır?

oyuncaz

Kilopat
E-ticaret e girmeyi düşünüyorum, bu konuda ne yapmam lazım? Telefon ve aksesuarlarını satmayı düşünüyorum. Belki gülüp geçebilirsiniz ama sadece fikir ve destek almak için yazdım. İlk sahibinden Letgo gibi yerlerde satıp sonra ciro kasıp şirket açmayı planlıyorum.

Hocam sahibinden letgo gibi uygulamalar bunun için yüksek kalır Dolap uygulamasında satabilirsiniz. şimdi gelelim ürünlere ürünler AliExpress gibi yerden alınırsa daha kâr a gelir ama geç gelir.

Dolap, Letgo gibi yerlerden satabilirsin ama bunun için 15 bin TL gibi bir paraya ihtiyacın olabilir.

Hocam google alışveriş bölümü ile bir ürünü bazı sitelerde eski stok fiyatından bulabilirsin. Bence ilk onla başla. Çin kadar olmasa da ucuza gelir.

Eğer Letgo gibi yerlerden alışveriş yapacaksan ek olarak ilgi alanına giren ürünlerin piyasa fiyatlarını takip et uyguna bulursan alıp üstüne kar koyup satabilirsin 4-5 sene önce çok yapıyordum güzel harçlık atıyordu.

Hocam sahibinden Letgo gibi uygulamalar bunun için yüksek kalır dolap uygulamasında satabilirsiniz. Şimdi gelelim ürünlere ürünler AliExpress gibi yerden alınırsa daha kâr a gelir ama geç gelir.

Toptancıdan almayı planlıyorum site ismi versem kurallara aykırı Technopat Sosyal için.

Hayır ben burada alacağım yeri paylaşsam sorun olur mu yanlış yazmışım kusura bakmayın.

Toptancıdan almayı planlıyorum site ismi versem kurallara aykırı Technopat Sosyal için.

İstanbuldaysan eminönüne iş hanlarına bakmanı öneririm neyi ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama bir ihtimal dediğim yerde toplu verenler uyguna verebilir telefon tamiri yaparken parça almaya çok gidiyordum 350-400e satılan ekranları 150ye 170e falan alıyordum mısır çarşısından süleymaniye cami arasında vardı birkaç han oralarda gezersen görürsün.

Ankara'da yaşıyorum şu anlık ürünlerimi telefoncudan tedarik ya da moodcase adlı siteden edeceğim ama toplu mal alırsam daha uyguna geliyor kargo bedava o konuda kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…