E-ticaret'e nasıl atılınır?

Ankara'da yaşıyorum şu anlık ürünlerimi telefoncudan tedarik ya da moodcase adlı siteden edeceğim ama toplu mal alırsam daha uyguna geliyor kargo bedava o konuda kararsızım.

Satacağın ürünleri Letgo'da vs satarsan sıkıntı yokta internette satmaya başlarsan sattığın siteye komisyon vereceksin + kargo ücretleri + iade edilen ürünlerin kargo ücretleri falan fıstık onları da hesaplaman lazım bir de fiyatlar normal geldi bana alıp satmaya çok da uygun değil gibi.

Kendimi hazır hissettiğim zaman güvendiğim bir kişi ile ortak olup şirket kurup o zaman Trendyol'da satış yapacağım.

Denemekten zarar gelmez bak şey yapabilirsin ürünü almadan önce resimlerini koyup alıcı olursa ürünü alıp satmayı deneyebilirsin ama ne kadar sürede gelir falan onu bir hesaplaman lazım.

Dropshipping i çözmüş değilim hala ama kısa vadede faydalı, uzun vadede tanınırlık için çok gelişime açık değil gibi görüyorum lakin başlangıç için uygun ilk dropshipping ile başlayıp ardından e-retailing geçebilirim ayrıyeten toptancılık mı yapsam parekende mi sizce.

Temu'dan alsam kargo çok uzun sürede gelir ama şu anlık sorun değil başlangıç için peki Temu uygun mudur?

İstanbul'da olsan tahta kale gibiyerlere git diyecek tim ama ankaradasın Temu ben uygun görüyorum ama çok uzun zaman sonra gelme ihtimali var ya da bana öyle geliyor.

Dropshipping i çözmüş değilim hala ama kısa vadede faydalı, uzun vadede tanınırlık için çok gelişime açık değil gibi görüyorum lakin başlangıç için uygun ilk dropshipping ile başlayıp ardından e-retailing geçebilirim ayrıyeten toptancılık mı yapsam parekende mi sizce.
Kılıf ile alakasız ama Ankara da gimat toptancılar sitesi var. İstersen oraya bir bak.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı