E-ticarete nereden başlanmalı?

Nebula34

Zeptopat
Daha fazla  
Uzun zamandır nasıl yaparım diye araştırmalardayım ancak herkes farklı şekilde anlatıp başlama tavsiyesi veriyor, çok kararsız kaldım.

Depo ürün sıkıntım olsun istemiyorum o sebepten dropshipping yapmak istiyorum

Sizce nereden başlamam gerekiyor? Vakit sıkıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır nasıl yaparım diye araştırmalardayım ancak herkes farklı şekilde anlatıp başlama tavsiyesi veriyor, çok kararsız kaldım.

Depo ürün sıkıntım olsun istemiyorum o sebepten dropshipping yapmak istiyorum

Sizce nereden başlamam gerekiyor? Vakit sıkıntım yok.
Yurtiçi mi yurtdışı mı? 1 yıl eticaret tecrübesi olan biri olarak dropshipping işini mantıklı görmüyorum. Elinizde stok tutmak mal alıp mal tutmak zorundasınız. Dropshippingcilere genelde dolandırıcı gözüyle bakılıyor haklı olarak.

Yurt içi mi yurt dışı mı? 1 yıl e-ticaret tecrübesi olan biri olarak dropshipping işini mantıklı görmüyorum. Elinizde stok tutmak mal alıp mal tutmak zorundasınız. Dropshippingcilere genelde dolandırıcı gözüyle bakılıyor haklı olarak.

Kargo süreci reklam videoları ve daha sağlıklı iletişim için yurt içi ticaret yapmak istiyorum. Elimde ürün bulundurmayı da planlıyordum istanbuldayım ve tahta kaleye gidip toptan almakda mantıklı geliyor ama öncesinde güzel pazarlayıp reklamını çıkacagım bir ürün istiyorum. Satamayıp elimde kalmasın.

Kargo süreci reklam videoları ve daha sağlıklı iletişim için yurt içi ticaret yapmak istiyorum. Elimde ürün bulundurmayı da planlıyordum istanbuldayım ve tahta kaleye gidip toptan almakda mantıklı geliyor ama öncesinde güzel pazarlayıp reklamını çıkacagım bir ürün istiyorum. Satamayıp elimde kalmasın.
Ticaret risk işidir. Alacağınız her ürün satmayabilir, elbet elinizde ürün kalacak. Önemli olan devir daimi sağlayabilmek. Elinizde ürün olmadan reklamını çıkmanız anlamsız. Zira pazar yerlerinde ürünü satarken kısa süre içerisinde kargoya teslim etmezseniz düşük puanla cezalandırılacaksınız ve bunu hiç istemezsiniz. Sermayeniz hazır ise mağazanızın hedef kitlesi ve ürünlerinizi belirleyin, şirketinizi açın, sonrasından ürünleri satmaya başlayın. Zaten Trendyol kullanmayı düşünüyorsanız platform içi reklamlar satışlarınızı artıracaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı