E-YOOSO X-44 Pro alınır mı?

Bütçe
1500

babasigma

Centipat
Daha fazla  
1500TL'ye kablosuz ya da kablolu fiyatını hak eden mouse arıyorum. Bu modelin donglı olması beni sevindirdi birazcık ama F/P iyi mouse varsa düşünebilirim.

Fiyatına göre kağıt üstünde çok iyi mouse. Ben yedek mouse olarak aldım kesinlikle fiyatını hak ediyor. Bu fiyata hem 4000 hz hem de nordic mcu'lu mouse bulamazsın.

Buradaki yorumu gördüm

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250227-224731.png
    Screenshot_20250227-224731.png
    279,6 KB · Görüntüleme: 174
Buradaki yorumu gördüm.

Redragon M815 gibi bazı modellerde de bu sensör kullanılıyor bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kendi sitelerinde nordic yazıyordu fakat compx 52850 nordic gibi güzel mcu'dur. Lamzu ve Pulsar gibi firmalar bazı modellerinde bu Mcu'yu kullanmışlardı.

Redragon M815 gibi bazı modellerde de bu sensör kullanılıyor bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kendi sitelerinde nordic yazıyordu fakat compx 52850 nordic gibi güzel mcu'dur. Lamzu ve Pulsar gibi firmalar bazı modellerinde bu Mcu'yu kullanmışlardı.
Haklısınız sorun çıkarmaya bilir ama yazanlardan farklı çıkması ben işkillendirdi siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz hiç soruna denk geldinizmi

Haklısınız sorun çıkarmayabilir ama yazanlardan farklı çıkması ben işkillendirdi siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz hiç soruna denk geldinizmi.

Ben yedek mouse olarak aldım çok kullanmadım fakat hiçbir sorunu yok. Gerçek 4000 hz değerini veriyor hatta 5 saat kadar 4000 hz kullandım ne bir takılma ne de bağlantı kopma sorunu yaşadım. Malzeme kalitesi de bu fiyat bandında güzel diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı