E-YOOSO Z11 alınır mı?

Sayfa güvenilir ve bu fiyata kaçmamalı.

Benim bugün elime ulaştı. Yazma hissiyatı olarak çok güzel. ak680 ile kıyaslarsam ses bakımından ak680 daha tok ve kaliteli bir sese sahip. Z11'in tuşları bana biraz ağır geldi. Ben 355 TL'ye almıştım. Eğer hala fiyatı fazla artmadıysa alınabilir. Ayrıca ışıklandırması sadece sarı renk pek önemli bir detay değil benim için.

Yardımcı olması adına sorunuz olursa cevaplayabilirim.

2 farklı model var galiba, çünkü sadece sarı renkli olanlarını da gördüm ama bundun fotoğraflarında RGB olduğunu belirtiyordu. Birkaç video da da RGB Z11 inceleyenler gördüm. Vergisiyle beraber 430TL oluyor.

Anladım. Dediğim gibi sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Alınır mı gümrükte takılma falan oluyomu acaba

Alınır mı gümrükte takılma falan oluyomu acaba

Biraz önce tekrar indirim kategorisinde konu açılmış oraya göz gezdirebilirsiniz. Bence alınır çünkü fiyatı epey uygun. Gümrükte takılma olmuyor çünkü vergisini alırken ödüyorsunuz.

Biraz önce tekrar indirim kategorisinde konu açılmış oraya göz gezdirebilirsiniz. Bence alınır çünkü fiyatı epey uygun. Gümrükte takılma olmuyor çünkü vergisini alırken ödüyorsunuz.
Peki sağolun teşekkürler

Rica ederim. Bu arada yaptığım değerlendirme red switch için blue switch hakkında bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…