E-YOOSO Z11 alınır mı?

Umutcan1889

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600
RX 6700 XT
B550M-A
32GB 3200 MHz
1TB M2
Benim bugün elime ulaştı. Yazma hissiyatı olarak çok güzel. ak680 ile kıyaslarsam ses bakımından ak680 daha tok ve kaliteli bir sese sahip. Z11'in tuşları bana biraz ağır geldi. Ben 355 TL'ye almıştım. Eğer hala fiyatı fazla artmadıysa alınabilir. Ayrıca ışıklandırması sadece sarı renk pek önemli bir detay değil benim için.

Yardımcı olması adına sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Benim bugün elime ulaştı. Yazma hissiyatı olarak çok güzel. AK680 ile kıyaslarsam ses bakımından AK680 daha tok ve kaliteli bir sese sahip. Z11'in tuşları bana biraz ağır geldi. Ben 355 TL'ye almıştım. Eğer hala fiyatı fazla artmadıysa alınabilir. Ayrıca ışıklandırması sadece sarı renk pek önemli bir detay değil benim için.

Yardımcı olması adına sorunuz olursa cevaplayabilirim.

2 farklı model var galiba, çünkü sadece sarı renkli olanlarını da gördüm ama bundun fotoğraflarında RGB olduğunu belirtiyordu. Birkaç video da da RGB Z11 inceleyenler gördüm. Vergisiyle beraber 430TL oluyor.

Biraz önce tekrar indirim kategorisinde konu açılmış oraya göz gezdirebilirsiniz. Bence alınır çünkü fiyatı epey uygun. Gümrükte takılma olmuyor çünkü vergisini alırken ödüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı