https://amzn.eu/d/3bSCuFk bunuda öneren çok ne dersiniz?
Hocam switch olarak z11 ile aynılar ama bunlarda RGB ışıklar var, z11 de turuncu ışık var sadece. Z11 de alınabilir yani, zevkinize göre alın hocam. Ekstradan gk65 de yön tuşları falan da var işte.Beyaz arıyorum klavye olarak. Attığınızda ise beyazın sadece Almanca'sı var. Yine de çok iyi derseniz siyahda problem olmaz.
ışık önemli değil benim için. En son attığım nasıldır?Hocam switch olarak z11 ile aynılar ama bunlarda RGB ışıklar var, z11 de turuncu ışık var sadece. Z11 de alınabilir yani, zevkinize göre alın hocam. Ekstradan gk65 de yön tuşları falan da var işte.
Kendim de kullandım ama bu fiyatlara değmez. Kendisiyle gelen stok switchleri kalitesiz. İkinci elden uygun fiyata bulursanız olabilir tabi.Beyaz arıyorum klavye olarak. Attığınızda ise beyazın sadece Almanca'sı var. Yine de çok iyi derseniz siyahda problem olmaz.
Amazon.com.tr bunuda öneren çok ne dersiniz?
Bu ikisi arasından Z11 daha mı iyidir yani?Kendim de kullandım ama bu fiyatlara değmez. Kendisiyle gelen stok switchleri kalitesiz. İkinci elden uygun fiyata bulursanız olabilir tabi.
Evet hocam z11 yada benim attıklarım daha iyidir. AK680 in bana göre güzel yanları yön tuşları ve tasarımının hoşuma gitmesi. Onun dışında stok switchleri baya kalitesiz.Bu ikisi arasından Z11 daha mı iyidir yani?
Tamamdır çok teşekkürler, iyi geceler.Evet hocam z11 yada benim attıklarım daha iyidir. AK680 in bana göre güzel yanları yön tuşları ve tasarımının hoşuma gitmesi. Onun dışında stok switchleri baya kalitesiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.