Yuiis
Decipat
- Makaleler
- 1
Rica ederim size de iyi geceler.Tamamdır çok teşekkürler, iyi geceler.
Rica ederim size de iyi geceler.Tamamdır çok teşekkürler, iyi geceler.
Hocam temu da 800 liraya z11 ve z87 var hangisini önerirsiniz ne farkı var bir de hangi switchi tercih etmeli? Satıcısı Ryan Shop olarak görünüyor çok satılmış gibi.Rica ederim size de iyi geceler.
Hocam link atabilirseniz, hemen bir kontrol edeyim.Hocam temu da 800 liraya z11 ve z87 var hangisini önerirsiniz ne farkı var bir de hangi switchi tercih etmeli? Satıcısı Ryan Shop olarak görünüyor çok satılmış gibi.
Hocam link atabilirseniz, hemen bir kontrol edeyim.
Hocam z11 de huano switchler var ama z87 de hangi switchler var bulamadım. Yüksek ihtimal onda da aynıdır. Burada 800 lira yazıyor ama vergi de eklenecek üstüne. Yani 1.5k civarına gelecek bu klavye için değmez. Tabi siz de indirim kuponu falan varsa ve 700-800 e geliyorsa alınabilir. 1k nın üstüne geliyorsa 2. ele yönelmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bütçenizi belirtirseniz başka modeller de gösterebilirim.Link nasıl kısaltılır forumda bilmiyorum pardonaynı satıcıda z87 veya z11t gibi ürünlerde var
e yooso z11 60% klavye led arka aydınlatmalı - Temu Türkiye
Temu'da z11 60% klavye, led arka aydınlatmalı oyun klavyesi, windows, os siyah gri, gri için ultra-kompakt 60 yüzde bilgisayar klavyesi için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
Çok fazla uğraşmışsınız teşekkür ediyorum aslında bütçe sınırı yok buna yorumlara bakarken denk geldim 800 lira ucuza görünce sormak istedim geçen 1200 ₺ falanmış bir de indirim var diye düşündüm 1000₺ altı vergi yok diye biliyorum ondan dolayı cs veya valo için fp arıyorum diyebilirizHocam z11 de huano switchler var ama z87 de hangi switchler var bulamadım. Yüksek ihtimal onda da aynıdır. Burada 800 lira yazıyor ama vergi de eklenecek üstüne. Yani 1.5k civarına gelecek bu klavye için değmez. Tabi siz de indirim kuponu falan varsa ve 700-800 e geliyorsa alınabilir. 1k nın üstüne geliyorsa 2. ele yönelmenizi tavsiye ederim. Ayrıca bütçenizi belirtirseniz başka modeller de gösterebilirim.
İKİNCİ EL E YOOSOLAR
1
2
3
4
5
Tabi daha fazla satan var ama ben mümkün olduğunca pg olan ve uygun fiyatlı olanları seçtim.
Hocam 1000 tl altı vergi ekleniyor ama bir ürün 1000 tl üstü ise gümrükten direkt olarak geçmiyor.Çok fazla uğraşmışsınız teşekkür ediyorum aslında bütçe sınırı yok buna yorumlara bakarken denk geldim 800 lira ucuza görünce sormak istedim geçen 1200 ₺ falanmış bir de indirim var diye düşündüm 1000₺ altı vergi yok diye biliyorum ondan dolayı cs veya valo için fp arıyorum diyebilirizfun60pro ve mad68 he çok fazla gördüm fakat o kadar da bi klavyeye para vermek gereksiz geldi yürüyosun sonuçta sadece
Bunu kesin sipariş edicektim ama 3 Gündür deniyorum bunu bunda da hata veriyor desteğe de yazdım 72 saat sonra deneyin katalogla alakalı bişeyler uydurdular bunun sebebi buraya bu ürünü yollamak istemiyolarmış onun kılıfıymış yani bu gelmeyecek gibiHocam 1000 tl altı vergi ekleniyor ama bir ürün 1000 tl üstü ise gümrükten direkt olarak geçmiyor.
Temu, zaten ürün gümrükte takılacaksa size aldırmıyor o ürünü ama dediğim gibi her üründe vergi ekliyor. Ürünü sepete ekleyip deneyin isterseniz, bir miktar vergi ekleyecek. Onun dışında en uygun bütçeli gk61 ve gk65 olur hocam ama ben dahil çoğu kişide adres hatası veriyor nedense. Geçen bir arkadaşım almıştı mesela ama çoğu kişi de hata veriyor. Yine de siz de bir deneyin derim.
Amazon.com.tr
Amazon.com.tr
Valla hocam herkes aynı sorunu yaşıyor ama arkadaşım geçen ay aldı daha. Ben bi tekrar sorayım ya nasıl aldığınıBunu kesin sipariş edicektim ama 3 Gündür deniyorum bunu bunda da hata veriyor desteğe de yazdım 72 saat sonra deneyin katalogla alakalı bişeyler uydurdular bunun sebebi buraya bu ürünü yollamak istemiyolarmış onun kılıfıymış yani bu gelmeyecek gibimaalesef olmuyor
Muhtemelen geçen aylarda vardır şu an yok başka bir alma yöntemi de yokValla hocam herkes aynı sorunu yaşıyor ama arkadaşım geçen ay aldı daha. Ben bi tekrar sorayım ya nasıl aldığını
Kimse alamıyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.