Klavye geldi her tuşa bastığımda zevk alıyorum.
Daha parlak ışığı var ama fotoğrafta daha az gözükmüş gündüz böyleyse geceleri nasıl çok merak ediyorum.
Bu arada klavyenin bir eksisi de Type-C girişinin solda olması, kablo bükülüyor.
Klavye geldi her tuşa bastığımda zevk alıyorum.
Daha parlak ışığı var ama fotoğrafta daha az gözükmüş gündüz böyleyse geceleri nasıl çok merak ediyorum.
Aynen.Bu arada klavyenin bir eksisi de Type-C girişinin solda olması, kablo bükülüyor.
Aynen.
Hocam simdi farkettim de, kabloyu oyle takmanizin bir sebebi var mi? Ben tam tersi yonde taktim.Klavye geldi her tuşa bastığımda zevk alıyorum.
Hocam simdi fark ettim de, kabloyu oyle takmanizin bir sebebi var mi? Ben tam tersi yonde taktim.
Kasam sağ tarafta ancak klavyenin kablo girişi sağda değil soldaymış o yüzden.Hocam simdi farkettim de, kabloyu oyle takmanizin bir sebebi var mi? Ben tam tersi yonde taktim.
Oyle degil Type-C oldugu icin iki taraflida takilabiliyor. Kablolu tarafi yukariya dogru olacak sekilde takabilirsiniz.Kasam sağ tarafta ancak klavyenin kablo girişi sağda değil soldaymış o yüzden.
Ha şimdi anladım haklısınız sağolun.Oyle degil Type-C oldugu icin iki taraflida takilabiliyor. Kablolu tarafi yukariya dogru olacak sekilde takabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.